
Σε επέκταση του δικτύου της προχωρά η Levi’s® σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, ανοίγοντας δύο νέα καταστήματα σε κομβικά και πολυτελή εμπορικά σημεία της Αθήνας με υψηλή επισκεψιμότητα.
Το πρώτο κατάστημα, το οποίο φιλοξενείται σε ένα χώρο 350 τ.μ. δύο επιπέδων , άνοιξε στις 15 Απριλίου στη περιοχή της Κηφισιάς/Νέας Ερυθραίας ενώ το δεύτερο – 270 τ.μ. σε δύο επίπεδα – αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Μάιο στη Γλυφάδα.
Λιανεμπόριο: Διάσημα brands αλλάζουν χέρια – Nike, L’οreal και Levi’s αποκτούν «δεύτερη» ευκαιρία
Η Diana Dimitian, SVP Managing Director South Europe, North Africa Levi Strauss & Co μεταξύ άλλων δήλωσε: «Αυτό σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τη Levi’s® στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι που το ανοίγουμε μαζί με τον συνεργάτη μας, Όμιλο Φάις. Τα νέα κεντρικά καταστήματα Levi’s® στη Κηφισιά και τη Γλυφάδα θα αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες στα υπάρχοντα κανάλια μας και ένα κρίσιμο βήμα για την προώθηση της στρατηγικής μας που απευθύνεται απευθείας στον καταναλωτή στην αγορά».
Η Levi’s® είναι ήδη ενεργή στην Ελλάδα με outlet καταστήματα και πολλαπλά σημεία πώλησης που λειτουργούν από πολυεθνικούς συνεργάτες χονδρικής πώλησης.
Τα δύο νέα καταστήματα θα επεκτείνουν και θα συμπληρώσουν τα υπάρχοντα κανάλια διανομής της Levi’s®, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους εγχώριους καταναλωτές. Τα καταστήματα υποβλήθηκαν σε πλήρη ανακαίνιση, σύμφωνα με την εμπειρία λιανικής Levi’s® Indigo. Το “Indigo” είναι το πιο πρόσφατο design concept των καταστημάτων της Levi’s®, ενισχύοντας την βέλτιστη έκφραση του brand.
Η διαχείριση από τον όμιλο Φάις
Η διαχείριση των δύο καταστημάτων θα γίνεται από τον Όμιλο Φάις. Η εκτεταμένη γνώση της ελληνικής αγοράς και η πολυετής εμπειρία του Ομίλου στη λιανική λειτουργία για λογαριασμό κορυφαίων διεθνών εμπορικών σημάτων, αποτελούν στοιχεία νευραλγικής σημασίας για την εμπορική επιτυχία των νέων καταστημάτων. Η στρατηγική συνεργασία της Levi’s® με τον Όμιλο Φάις θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη δεδομένης της εμπειρίας του brand στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με αξιόπιστους συνεργάτες, προκειμένου να προσφέρουν μια συνεπή και υψηλής ποιότητας εμπειρία στους καταναλωτές σε όλο το στόλο των καταστημάτων DTC της Νότιας Ευρώπης.


Latest News

Ανοίγει η πλατφόρμα για επιδοτήσεις ρεύματος σε 1 εκατ. επιχειρήσεις - Αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου ξεκαθάρισε πως εκτός επιδοτήσεων θα μείνουν όσες επιχειρήσεις έχουν προβεί διαπιστωμένα σε ρευματοκλοπή

«Ταύρος» για τις ελληνικές τράπεζες η JP Morgan - Υψηλότερες τιμές στόχους για Alpha, Εθνική
Η JP Morgan προχώρησε σε αύξηση των εκτιμήσεων για την κερδοφορία του τραπεζικού κλάδου

Μείωση τζίρου και κερδών για τον Όμιλο ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ το 2024 - Οι προοπτικές για το 2025
Το 2024 αποτέλεσε μια χρονιά προκλήσεων για τη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, καθώς ολοκληρώθηκε η μεταφορά της παραγωγικής διαδικασίας της θυγατρικής «ΕΞΑΛΚΟ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ»

Το στοίχημα της Lavipharm με την κάνναβη – Προς νέες εξαγορές και επενδύσεις
Τι ανέφερε η διοίκηση της Lavipharm για την πορεία της εταιρείας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών – Τι μέρισμα θα προτείνει στους μετόχους

Γιατί τελικά οι Έλληνες αγαπούν τις πολωνικές αλυσίδες - Η «μάχη» Pepco-Sinsay στην ελληνική αγορά
Ποιο είναι το προφίλ του Έλληνα καταναλωτή, που εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει ώθηση σε Pepco και Sinsay

Τι φέρνει το «T» δίπλα στην Cosmote – Οι συνέργειες που… ξεκλειδώνουν
H «νέα» Cosmote Telekom αναμένεται να έχει ως προίκα τις δεκάδες διεθνείς συνεργασίες που κουβαλά το brand Telekom, σαν διεθνής τηλεπικοινωνιακός πάροχος

Revoil: Το μέρισμα για το 2024 – Από 6 Μαΐου η καταβολή του
Από τη Τρίτη 29 Απριλίου 2025 οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος

Καρέλιας: Αύξηση στα κέρδη - Πρόταση για μέρισμα 14 ευρώ
Βασικός παράγοντας για τα αποτελέσματα ήταν η πορεία των σημάτων στις διεθνείς αγορές

Η Cosmote γίνεται Cosmote Telekom - Η αλλαγή στο ιστορικό brand μετά από 27 χρόνια
«Μέσα από την Cosmote Telekom, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε ακόμα περισσότερο την τεχνογνωσία, τις καινοτομίες και τις διεθνείς συνεργασίες της Telekom», δήλωσε ο Κώστας Νεμπής, πρόεδρος και CEO του Ομίλου ΟΤΕ

Νέα πραγματικότητα στη διαχείριση απορριμμάτων - Η επένδυση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στη Μεσσηνία
Με τη ΜΕΑ στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας εφαρμόζεται ενιαίο, βιώσιμο σύστημα διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων στην Πελοπόννησο