Το Isla Brown Chania, το καίνουριο resort 5 αστέρων της ξενοδοχειακής αλυσίδας Brown, θα ανοίξει επίσημα τις πύλες του τον Μάιο. Διαθέτει 148 deluxe δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα, 3 μεγάλες πισίνες, spa & wellness center, 3 εστιατόρια, minimal design και διακριτική πολυτέλεια.

Ας σημειωθεί, ότι πρόκειται για το δεύτερο 5 αστέρων resort της Brown Hotels στην Ελλάδα – ύστερα από το Isla Brown Corinthia – που ξεκίνησε τη λειτουργία του πέρυσι την Άνοιξη.

Βρίσκεται μόλις 15’ από το αεροδρόμιο των Χανίων και εκτείνεται σε μια έκταση περίπου 3.000 τ.μ.

Η Liakos Architects and Associates σχεδίασε ένα σύγχρονο ξενοδοχείο θέρετρο που συνδέεται με την τοποθεσία και την ιστορία της χερσονήσου του Ακρωτηρίου.

Το Isla Brown Chania βρίσκεται επίσης σε απόσταση 14 χλμ από το κέντρο της πόλης των Χανίων, κοντά στο διάσημο χωριό και την παραλία του Σταυρού, όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Ζορμπάς». Οι περισσότερες παραλίες του Ακρωτηρίου προστατεύονται από τους δυνατούς ανέμους του καλοκαιριού και βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πόλη, όπως το Μαράθι και η παραλία του Καλαθά αλλά και πολύ κοντά σε ιστορικά αξιοθέτα όπως η αρχαία πόλη της Κυδωνίας, τα μοναστήρια όπως το Γουβερνέτο, η Αγία Τριάδα και ο Παξινός και οι τάφοι των Βενιζέλων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός