Οι αρχές στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ έχουν συλλάβει έξι άτομα για το πολύνεκρο περιστατικό με πυροβολισμούς αργά το Σάββατο, ωστόσο παραμένει ασαφές ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 32 τραυματίστηκαν στο περιστατικό που συνέβη σε πάρτι γενεθλίων μιας 16χρονης. Μεταξύ των νεκρών ήταν ο αδελφός της κοπέλας. ΗΠΑ: Ένας στους πέντε δήλωσε ότι ένα μέλος της οικογένειάς του σκοτώθηκε από πυροβόλο όπλο

Σοκαριστική μελέτη για την οπλοκατοχή – Ένας στους πέντε έχει νεκρό στην οικογένεια

Δύο από τους συλληφθέντες είναι αδέλφια 17 και 16 ετών και άλλος ένας μόλις 15 ετών. Όλοι βαρύνονται με κατηγορίες για φόνους, αναφέρει το BBC.

Περίπου 50 άνθρωποι ήταν στο πάρτι που γινόταν σε αίθουσα εκδηλώσεων στην πόλη Ντέιντβιλ, μια πόλη με μόλις 3.000 άνθρώπους.

Συντετριμμένη η οικογένεια του αδελφού της 16χρονης ανακοίνωσε ότι ο 18χρονος Φιλ Ντάουντελ, πήγε να πάρει την αδερφή του, Αλέξις, από το πάρτι που της είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της για τα γενέθλιά της.

Όταν άκουσε τους πυροβολισμούς, κατά τη διάρκεια της γιορτής, ο Φιλ έσπρωξε στο έδαφος την αδερφή του, Αλέξις. «Μόλις ξέσπασαν πυροβολισμοί, ο αδερφός μου με έσπρωξε για να πέσω στο έδαφος. Στη συνέχεια ακολούθησε μάχη σώμα με σώμα με τον δράστη» είπε η Αλέξις.

Όταν σταμάτησαν οι πυροβολισμοί, ο αδερφός της άνοιξε τα μάτια του ενώ εκείνη τον κρατούσε στην αγκαλιά της.

«Το τελευταίο πράγμα που του είπα ήταν να παραμείνει δυνατός», είπε η Αλέξις στο BBC. Η έφηβη είπε ότι ο Φιλ, ο μεγαλύτερος από τα τρία αδέρφια, είχε χάσει πολύ αίμα. Ήταν αθλητής και θα φοιτούσε στο Jacksonville State University με αθλητική υποτροφία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Ο στρατός ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Επικαιρότητα |

To Ισραήλ ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) υποστηρίζουν ότι έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το πέρασμα της Ράφα στην πλευρά της Γάζας καθώς όπως ισχυρίζονται «χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικούς σκοπούς».

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
Επικαιρότητα |

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Οι Παλαιστίνιοι είναι επί του παρόντος κράτος παρατηρητής και όχι μέλος, μια de facto αναγνώριση της κρατικής υπόστασης που τους παραχωρήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2012