Τον αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών φιλοξένησε χθες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, προκειμένου να του παρουσιάσουν τη νέα Retail Committee του συλλόγου η οποία θα αναλάβει σημαντικές πρωτοβουλίες για το λιανεμπόριο και θα έχει σημαντικό ρόλο.

Στη συνέχεια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον κ. Παπαθανάση για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του ο μαχόμενος εμπορικός κόσμος της πρωτεύουσας και ο κ. Υφυπουργός υποσχέθηκε να σταθεί αρωγός στην επίλυσή τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πρόεδρος του ΕΣΑ Σταύρος Καφούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε τον κ. Παπαθανάση στα γραφεία μας και αφού του παρουσιάσαμε τη νέα μας επιτροπή, τού εκθέσαμε τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζουν κάθε μέρα οι μαχητές έμποροι της Αθήνας. Προτείναμε στον κ. Υφυπουργό μία σειρά από λύσεις οι οποίες θεωρούμε ότι θα βοηθήσουν αποφασιστικά όλο τον εμπορικό κόσμο της Αθήνας».

Παπαθανάσης: προτεραιότητα η στήριξη της αγοράς

Από την πλευρά του ο κ. Παπαθανάσης τόνισε: «Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, μέσα σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, έθεσε σε προτεραιότητα την στήριξη της αγοράς, υποστηρίζοντας τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε όλες τις πρωτοφανείς κρίσεις που αντιμετωπίσαμε-υγειονομική, γεωπολιτική, πληθωριστική. Ο Εμπορικός Σύλλογος ήταν και παραμένει αρωγός στην ανάπτυξη της χώρας και πολύτιμος συνεργάτης στις όποιες αποφάσεις λαμβάνουμε. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εχέγγυα ώστε οι εμπορικές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις όποιες προκλήσεις, να κατακτήσουν τις μελλοντικές τάσεις όπως η ψηφιοποίηση και να συνεχίσουν να ακμάζουν, δίνοντας ώθηση στην εγχώρια οικονομία και ανάπτυξη. Θα παραμείνουμε στο πλευρό του Εμπορικού Συλλόγου, επιλύοντας τα δίκαια αιτήματά του, λαμβάνοντας πάντα υπόψη και την ορθή δημοσιονομική διαχείριση της χώρας ώστε να συνεχίσουμε να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης σε πολίτες και επιχειρήσεις».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις