«Στόχος μας είναι να υπάρχει σταθερότητα με προοπτική, όχι σταθερότητα με κόστος» απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αναφορικά με το κόστος του προγράμματος του κόμματός του.

Καρά διάρκεια του debate, στην πρώτη ενότητα αναφορικά με την οικονομία, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε πως «πρέπει να πάμε σε μία νέα εποχή και το πρόγραμμά μας δίνει βάση σε συγκεκριμένα κομμάτια της οικονομίας: Ιδιωτικό χρέος, προστασία της πρώτης κατοικίας,120 δόσεις για όλους και μείωση 30% του κεφαλαίου, συντάξεις χηρείας, αναπηρίας και αποκατάσταση των αδικιών».

Live: Το debate των πολιτικών αρχηγών

«Να καταργηθεί η προσωπική διαφορά από 1/1/2024» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης και υπάρξουν αλλαγές στο αφορολόγητο για τα νέα ζευγάρια, ενώ θα δοθούν και πρόσθετα φορολογικά κίνητρα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει από το βέτο για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως «το βέτο δεν είναι προσωπικό. Μιλάμε για πρόσωπα που έχουν κριθεί και τα ίδια και οι πολιτικές τους. Το παρακράτος των υποκλοπών δείχνει ότι πρέπει να πάμε σε μια νέα πρόταση».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ουκρανία: Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου
Επικαιρότητα |

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία – Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση