170 επιχειρήσεων -εκ των οποίων οι 29 startups –  από Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Τουρκία, Ιταλία, Πορτογαλία, Ελβετία, Πολωνία και Κύπρο. Η τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς βρίσκει την έδρα που της αξίζει. Η Θεσσαλονίκη γίνεται για τις επόμενες ημέρες το κέντρο καινοτομίας και τεχνολογίας.

Μια πόλη που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της τα τελευταία χρόνια ως προς την ανάπτυξης τεχνοβλαστών, κι έχει μετατραπεί σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον hub τεχνολογίας.

Με την Beyond διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”, το ετήσιο συνέδριο του EBAN (European Business Angels Network), με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από τη διεθνή επενδυτική κοινότητα, καθώς θα υπάρχουν και σημαντική ομιλητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ επίσης ροή από όλους τους συμμετέχοντες της BEYOND θα δώσει φέτος η Livemedia στο πλαίσιο της στήριξης της έκθεσης, όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλός της, Στάθης Παρχαρίδης.

Συνδιοργανωτές της Beyond είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ο δήμος Θεσσαλονίκης, το υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Ομως, υπάρχει κι ένα παράλληλο γεγονός που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης αύριο Πέμπτη 25 Μαΐου στο περίπτερο 15 της ΔΕΘ 17:00 – 19:00 θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Κυβερνοασφάλεια: “Κίνδυνοι Και Λύσεις Προστασίας. Καλές Πρακτικές Αντιμετώπισης Και Προστασίας» υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.Στη συζήτηση θα συμμετέχουν ο Άγγελος Χαριστέας Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Νίκος Λαμπρογεώργος, Client Executive Dts, Cisco, ο Δρ. Χρήστος Ξενάκης, Καθηγητής Κυβερνοασφάλειας, Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

»Οι νέες προσκλήσεις στο χώρο της Κυβερνοασφάλειας»

Η Κωνσταντίνα Συντίλα, Cyber Security Specialist, Leader, Greece, Portugal, Cyprus, Malta

“Κυβερνοεπιθέσεις και λύσεις προστασίας από αυτές” Καλές Πρακτικές (Case studies)

Ο Δρ. Χάρης Στελλάκης, Διευθυντής, Διεύθυνση Διαχείρισης Έργων Υποδομών, Κοινωνία της Πληροφορίας. Η ασφάλεια του δικτύου Σύζευξής”

Ο Δημήτρης Ζήσιμος, Προϊστάμενος Τμήματος Ελέγχου Πληροφοριακών Συστημάτων, Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου, Δ.ΥΠ.Α.

“Ενίσχυση ασφάλειας χρηστών στο περιβάλλον της Δ.ΥΠ.Α.”.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος και διευθύντρια του GRTimes Μαρία Σαμολαδά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ – HELEXPO, την Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC) και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Τουρισμού, και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”. Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Startups