Το πρώτο σκάφος στις πλήρως ανανεωμένες εγκαταστάσεις της, υποδέχθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου, η Αστήρ Μαρίνα Βουλιαγμένης Α.Ε. (Astir Marina). Το πρώτο σκάφος που ελλιμενίστηκε, έκανε την εμφάνισή του το περασμένο Σάββατο σηματοδοτώντας τη νέα εποχή λειτουργίας της ιστορικής μαρίνας στη χερσόνησο του Αστέρα. Η Αστήρ Μαρίνα, βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανακαίνισής της και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερα σκάφη.

Astir Marina: Συνεργασία με τον κορυφαίο διαχειριστή λιμένων του Μονακό

Η πρόσφατη υπογραφή τριετούς συνεργασίας με την Société Monégasque Internationale Portuaire (SMIP) ή Ports de Monaco, με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και την ανταλλαγή καλών πρακτικών, διασφαλίζει και επιβεβαιώνει τις αρίστου επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες σε συνδυασμό με την απόλυτα καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον διαχείριση σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της μαρίνας, επισημαίνει σε ανακοίνωση της, η Astir Marina.

Η εκσυγχρονισμένη Αστήρ Μαρίνα, με 59 θέσεις ελλιμενισμού σκαφών, εμπορικά καταστήματα διάσημων οίκων, καθώς και έναν παράκτιο περίπατο με επιπλέον χώρους πρασίνου αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο σύγχρονες και πολυτελείς μαρίνες.

Η κα. Πέννυ Ζαγλαρίδου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αστήρ Μαρίνα, δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι με τον ερχομό του πρώτου σκάφους στην Astir Marina. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή, καθώς ένα σπουδαίο έργο ολοκληρώνεται και γίνεται σταδιακά πραγματικότητα. Εργαζόμαστε ακατάπαυστα και ανυπομονούμε να δούμε τη μαρίνα σε πλήρη λειτουργία, γεμάτη σκάφη και κόσμο που απολαμβάνει τις ασυναγώνιστες εμπειρίες που έχουμε σχεδιάσει για τους επισκέπτες μας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ναυτιλία