Την απόκτηση κτηρίου γραφείων επί της οδού Μιχαλακοπούλου 80 (το κτήριο που στέγαζε τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη) ανακοίνωσε η Trastor A.E.E.A.Π. έπειτα από την πρόωρη εξόφληση της σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης που είχε συνάψει η εταιρεία με την Εθνική Leasing.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Trastor προέβη στην οριστική απόκτηση του πολυώροφου κτηρίου γραφείων συνολικής επιφάνειας 14.957 τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Μιχαλακοπούλου 80 & Παπαδιαμαντοπούλου, στην Αθήνα.

Trastor: Απέκτησε κόμβο logistics στον Ασπρόπυργο

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το κτίριο περιήλθε στο Χαρτοφυλάκιο μας μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης το Μάρτιο του 2020 εν μέσω Πανδημίας, και αφού υλοποιήθηκε ένα μονοετές πρόγραμμα ριζικής ανακαίνισης, επανατοποθετήθηκε στην αγορά ακινήτων ως ένα σύγχρονο και πολυτελές κτήριο γραφείων σε ένα από τα πλέον κομβικά σημεία της πόλης. Σήμερα, το “The 80” είναι πλήρως μισθωμένο, φιλοξενώντας μεγάλους οργανισμούς του ευρύτερου χρηματοοικονομικού, ασφαλιστικού και τεχνολογικού κλάδου, κατέχοντας μία από τις κεντρικές θέσεις του Χαρτοφυλακίου μας, αποδίδοντας σημαντικές αποδώσεις για την Εταιρεία και υπεραξίες για τους μετόχους της».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις