Μια μεταγραφή από την NBCUniversal εξασφάλισε ο Ίλον Μασκ για τη διευθυντική ομάδα του twitter.

Twitter: Στα 15 δισ. δολάρια η αξία του, από τα 44 δισ. δολάρια που το αγόρασε ο Μασκ

Πρόκειται για τον Joe Benarroch, ο οποίος θα αναλάβει έναν ρόλο που θα επικεντρώνεται στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας. Ο ίδιος σε email ανέφερε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με την ομάδα της εταιρείας για να «χτίσουμε μαζί το Twitter 2.0».

«Καλώς ήρθες στο κοπάδι, @benarroch_joe! Από το ένα πουλί στο άλλο», έγραψε στο Twitter η νέα διευθύνουσα σύμβουλος του Twitter Linda Yaccarino, η οποία τοποθετήθηκε στη θέση της τον Μάιο, χωρίς να αναφέρει τη θέση που θα αναλάβει ο Benarroch.

Στην NBCUniversal ο Benarroch επέβλεπε τη στρατηγική επικοινωνίας για το τμήμα διαφήμισης και συνεργασιών. Προϊστάμενή του ήταν και τότε η Yaccarino, ως επικεφαλής του τομέα διαφήμισης, πριν την ένταξή της στην twitter.

Μπαράζ αποχωρήσεων

Ο Benarroch διορίζεται μετά την αποχώρηση αρκετών στελεχών.

Την Πέμπτη ανακοίνωσε την αποχώρησή της από την εταιρεία η επικεφαλής του τμήματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας του twitter, Ella Irwin.

Την Παρασκευή, το Reuters ανέφερε ότι ο επικεφαλής της ασφάλειας εμπορικών σημάτων και ποιότητας διαφημίσεων, A.J. Brown, αποφάσισε να αποχωρήσει.

Στο ένα τρίτο η αξία του twitter

Σε κάθε περίπτωση, οι «μπελάδες» για το twitter δεν έχουν τέλος από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια του Μασκ.

«Το Twitter αξίζει τώρα το ένα τρίτο του ποσού που πλήρωσε ο Μασκ για αυτό», ανέφερε στις 31 Μαΐου η Wall Street Journal, επικαλούμενη σχετική εκτίμηση του κολοσσού της διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων Fidelity.

Η Fidelity αναθεώρησε προς τα κάτω, στα περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια, την αξία του κοινωνικού δικτύου για το οποίο όμως ο Ίλον Μασκ είχε πέρυσι πληρώσει 44 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία