Για την πολύκροτη υπόθεση της Εύας Καϊλή, μίλησε ο  ποινικολόγος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως χωρίζει οριστικά με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Όπως είπε o Δημητρακόπουλος, η Εύα Καϊλή τον ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει στην λύση του συμφώνου συμβίωσης με τον πατέρα της κόρης της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ενώ επιστρέφει και στις εργασίες του Ευρωκοινοβουλίου.

Εύα Καϊλή: «Δεν έχω ουδεμία σχέση με τα χρήματα που βρέθηκαν στο διαμέρισμά μου»

«Είναι μια τυπική συνύπαρξη. Τους ενώνει μόνο το παιδί. Ενδεχομένως τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην κατεύθυνση προς το να λυθεί το συμφώνου συμβίωσης. Κουβεντιάζαμε αυτές τις μέρες ότι το ενδεχόμενο να λυθεί το σύμφωνο είναι πολύ κοντά στις αποφάσεις. Εγώ της είπα να το σκεφτεί. Η κυρία Καϊλή προσανατολίζεται προς αυτή την κατεύθυνση» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά με καθαρό πρόσωπο. Μόνο αν αθωωθεί» συνέχισε.

«Σηκώθηκαν όλοι να χαιρετήσουν την Εύα Καϊλή όταν πήγαμε στο στέκι των Ευρωβουλευτών» υποστήριξε ακόμη ο ίδιος.

Όπως τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος «η Εύα Καϊλή αισθάνεται απογοήτευση και μοναξιά για τον τρόπο που την αντιμετώπισε ο Νίκος Ανδρουλάκης».
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν