«Η απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ κάνει επιθετικό τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης απαντώντας σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζο.

Όπως είπε ο κ. Ανδρουλάκη η υπόθεση του κ. Μάντζου δεν μπορεί να συγκρίνεται με αυτή του Πάτση της Νέας Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν έχει ασυμβίβαστο, καθώς δεν είχε εκλεγεί βουλευτής.

Μάντζος: «Φόρος 15% μόνο αν τα μερίσματα υπερβαίνουν τις 100 χιλιάδες – Να αφήσει η ΝΔ τη μονταζιέρα»

«Οι δικηγόροι έχουν συγκεκριμένη δουλειά, έκανε μια νομική πράξη, δεν έχει εισπρακτική εταιρεία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως η πράξη αυτή έγινε πριν αναλάβει ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε το απόσπασμα:

Τι λέει ο Μάντζος

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, σε τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ, ανάμεσα σε άλλα, είπε ότι «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν», ενώ πρόσθεσε ότι από το 2019 έχει σταματήσει την ενεργό δικηγορία.

«Ας μου φέρει κάποιος έναν πλειστηριασμό, μια κατάσχεση που εγώ έχω υπογράψει, ας μου φέρει κάποιος ότι εγώ έχω αγοράσει κόκκινα δάνεια… Το γραφείο μας έχει αναλάβει εκατοντάδες οφειλέτες για την προστασία της πρώτης κατοικίας με βάση τον νόμο του ΠΑΣΟΚ το 2010. Περιμένω αύριο το πρωτοσέλιδο που θα λέει δικηγόρος των οφειλετών. Έχουμε υποθέσεις διαμεσολάβησης, υποθέσεις οικονομικές και εμπορικές… Δεν θεωρώ μομφή τη δικηγορία», συμπλήρωσε.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Με την ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνει πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund κατά δανειοληπτών και μάλιστα σε ελβετικό φράγκο, για τους οποίους χθες μόλις έβγαλε υποκριτικά ανακοίνωση.

Δεν χρειάζεται τόσος εκνευρισμός και ύβρεις. Θα αρκούσε μία συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ για την υποκρισία σε βάρος των δανειοληπτών και των ανθρώπων που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν και αγωνιούν για τα σπίτια τους.

Το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ρωσία: Έμμεσες απειλές του Κρεμλίνου στην Ευρώπη
Επικαιρότητα |

«Κίνδυνος» για την ασφάλεια της ΕΕ οι δηλώσεις Μακρόν και Βρετανού ΥΠΕΞ, προειδοποιεί το Κρεμλίνο

Τα βρετανικά όπλα που «μπορούν να πλήξουν στόχους εντός της Ρωσίας» και η «αποστολή δυτικών ενόπλων δυνάμεων στο ουκρανικό έδαφος» – Δεν εξετάζουμε τέτοιο ενδεχόμενο, λέει η Δύση