Το νέο business e-loan, μια χρηματοδότηση για Κεφάλαιο Κίνησης που παρέχεται αποκλειστικά online, μέσω της winbank, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα, προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στις μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες, στο πλαίσιο του προγράμματος μετασχηματισμού που υλοποιεί.

Με το business e-loan η μικρή επιχείρηση και ο επαγγελματίας μπορούν μέσω της winbank να αιτηθούν Κεφάλαιο Κίνησης, επιλέγοντας ανάμεσα σε Δάνειο ή Όριο, να αναρτήσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να υπογράψουν τη σύμβαση δανείου, μέσω της υπηρεσίας remote signing, χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε κατάστημα της Τράπεζας.

Συνεργασία Τράπεζας Πειραιώς – ΕΑΤ για χορήγηση δανείων σε αγρότες

Εύκολα και γρήγορα η αίτηση

Η διαδικασία έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να καθοδηγεί τον πελάτη ώστε να ολοκληρώνει την αίτησή του εύκολα και γρήγορα, με 5 απλά βήματα. Σε όλη την πορεία της αίτησής του ειδοποιείται, μέσω email και online μέσω της winbank, για τη κατάστασή της και τα επόμενα βήματα.

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει σταθερά τις επιχειρήσεις και τους παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που αξιοποιούν τις ψηφιακές δυνατότητες και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρηματιών για ταχύτητα, ευκολία και αποτελεσματικότητα στις συναλλαγές, διευκολύνοντας την καθημερινή λειτουργία τους.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις