Στις εκλογές είναι αφιερωμένη και η σημερινή καλημέρα του Αρκά, ο οποίος σχολιάζει με τον δικό του τρόπο την αντισυστημική ψήφο.
Το παιδάκι ρωτάει τον πατέρα του: «Μπαμπά τι είναι η αντισυστημική ψήφος;» και εκείνος του απαντά: «Είναι όπως στο τσίρκο: Οταν το κοινό αρχίζει να δυσανασχετεί, βγαίνουν οι κλόουν».








![Ουρανοξύστες: Ποιες πόλεις κατασκευάζουν τους περισσότερους [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/skyscrapers-300x300.jpg)

![Ουρανοξύστες: Ποιες πόλεις κατασκευάζουν τους περισσότερους [γράφημα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/skyscrapers.jpg)




















![Τεκμήρια: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την απόκτηση σκαφών αναψυχής [Μέρος Β]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2021/04/tourismos-skafi.jpg)

![Ελαιόλαδο: Τι αλλάζει στο εμπόριο και τις τιμές – Τα νέα δεδομένα [γραφήματα]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/08/elaiolado.20232.jpg)


