Ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα που εξασφαλίζει στη χώρα κυβέρνηση και επιστροφή στην κανονικότητα μετά από μετά από μία μακρά προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, εκφράζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιώργος Χατζηθεοδοσίου.

Καφούνης: Γενναίες μεταρρυθμίσεις για να αναπτυχθεί η επιχειρηματικότητα

Επισημαίνοντας ότι κάθε δράση της κυβέρνησης, πρωτοβουλία ή μεταρρύθμιση, αντανακλά στη χώρα, εύχεται επιτυχία στο νέο κυβερνητικό σχήμα επισημαίνοντας ότι «αυτήν τη στιγμή έχουμε απόλυτη ανάγκη μία νέα πορεία με αναπτυξιακό πρόσημο, μετά από πολλά χρόνια ύφεσης, προκλήσεων, αντίξοων συνθηκών στη λειτουργία της αγοράς».

Ούτε μέρα χαμένη

«Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα στην προσπάθεια αντιμετώπισης προβλημάτων όπως ακρίβεια, συσσωρευμένες οφειλές, έλλειψη ρευστότητας στην αγορά. Από σήμερα κιόλας η νέα κυβέρνηση έχει τη βαριά ευθύνη να αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, να αναπτύξει την οικονομία και να προχωρήσει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την καλύτερη λειτουργία του κράτους«, τονίζει ο πρόεδρος του ΕΕΑ.

Δεσμεύεται, τέλος, ότι «φορείς που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, όπως τα Επιμελητήρια της χώρας, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με το νέο οικονομικό επιτελείο, επιτελώντας έτσι το καθήκον που μας επιβάλει ο θεσμικός μας ρόλος ως σύμβουλοι της Πολιτείας».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις