Η Airbnb προσφέρει για άλλη μια φορά στους θαυμαστές της Barbie την ευκαιρία να μείνουν στο εμβληματικό «ονειρόσπιτο» της  διάσημης κούκλας — αυτή τη φορά δωρεάν.

Η έπαυλη μπροστά στον ωκεανό στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, καταχωρήθηκε για λίγο το 2019 από την Airbnb στο πλαίσιο των εορτασμών για την 60η επέτειο της Barbie.

Η πολυτελής κατοικίας έχει ανακαινιστεί σε ροζ χρώμα, πιστό αντίγραφο του κουκλόσπιτου,  και είναι ξανά ανάμεσα στις προσφορές της εταιρείας ενοικίασης κατοικιών για την προώθηση της επερχόμενης ταινίας της Warner Bros για την εμβληματική κούκλα Mattel Inc.

Η εταιρεία προσφέρει δύο διανυκτερεύσεις – στις 21 Ιουλίου και στις 22 Ιουλίου – εμπνευσμένες αυτή τη φορά από τον φίλο της Barbie, τον Ken, του οποίου το δωμάτιο διαθέτει την «υπέροχη ντουλάπα» του για να βοηθήσει τους επισκέπτες να αποκαλύψουν τον «εσωτερικό τους καουμπόη». Η ταινία σε σκηνοθεσία Γκρέτα Γκέργουιγκ κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης «την ευκαιρία να ζήσουν στο technicolor» μαθαίνοντας «έναν ή δύο χορούς στην υπαίθρια πίστα ντίσκο του Ken» στην έπαυλη.

«Όλες οι διαμονές θα είναι δωρεάν – επειδή ο Ken δεν μπορούσε να καταλάβει πώς να βάλει μια τιμή στο Malibu DreamHouse της Barbie – τελικά, το θέμα του Ken είναι η παραλία, όχι τα μαθηματικά!» αναφέρει το Airbnb.

Σχετικά με τη διαμονή

Στο ηλιόλουστο Μαλιμπού, η έπαυλη μπροστά στον ωκεανό προσφέρει πανοραμική θέα και αποτελεί το τέλειο σκηνικό για τον γραφικό-πλαστικό παράδεισο του Ken. Οι θαυμαστές θα μπορούν να ζητήσουν να κάνουν κράτηση για την κρεβατοκάμαρα του Ken στο Malibu DreamHouse για δύο μεμονωμένες διανυκτερεύσεις για έως δύο άτομα η καθεμία στις 21 Ιουλίου και στις 22 Ιουλίου 2023.

Πώς να κάνετε κράτηση

Όλοι στη Barbie Land μπορούν να κάνουν αίτηση για το δωμάτιο του Ken στο Barbie’s Malibu DreamHouse από τις 17 Ιουλίου στις 10 π.μ. PT στο Airbnb. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για το ταξίδι τους από και προς το Μαλιμπού.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus