Με ένα πλατύ χαμόγελο υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα η σύντροφός του, Μπέτυ Μπαζιάνα, μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Επί πολλά χρόνια στο πλευρό του, στις επιτυχίες αλλά και στα δύσκολα, η Μπέτυ Μπαζιάνα περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα στο πίσω κάθισμα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου, έξω από το Ζάππειο Μέγαρο, και μόλις εκείνος μπήκε, μετά την ανακοίνωση της δύσκολης απόφασης που πήρε, τον υποδέχθηκε με χαμόγελο.

Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας – Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε ο ίδιος για τη σχέση τους στο Mega

Ο ίδιος, άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Mega και στη Δανάη Μπάρκα, είχε παραδεχθεί ότι δεν θα ήταν ο ίδιος χωρίς την Μπέτυ Μπαζιάνα:

«Όχι. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια και σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί ο χαρακτήρας μου και ο δικός της από αυτή τη σχέση. Δεν θα ήμουν ένας άλλος άνθρωπος, αλλά τα χαρακτηριστικά που έχω θα τα είχα σε μεγαλύτερη ασυδοσία. Κάθε σχέση σε περιορίζει σε ένα βαθμό, από ένα σημείο και μετά πλάθεται ο χαρακτήρας του άλλου».

«Εγώ είχα μια πιο οραματική σχέση με την πολιτική. Βρήκα στην Μπέτυ την ταύτιση σε αυτό. Έναν κοινό κώδικα αξιών. Γυρίσαμε τον κόσμο, δεν μας άρεσαν πολύ τα υλικά αγαθά. Πιστεύαμε στο ίδιο όνειρο. Είχαμε έναν ρομαντισμό», έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν