«Πάμε, πάμε θα καούμε» φωνάζει αστυνομικός επιχειρώντας να πείσει τους κατοίκους της Μάνδρας να απομακρυνθούν με ασφάλεια από τις φωτιές που πλησιάζουν.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, το πύρινο μέτωπο στα Δερβενοχώρια έγινε ανεξέλεγκτο, με αποτέλεσμα να φτάσει στη Μάνδρα καίγοντας σπίτια σε αρκετούς οικισμούς.

Φωτιές: Βυθίσεις τάσεως στην ηλεκτροδότηση του Λεκανοπεδίου

Στο συγκλονιστικό βίντεο, άνθρωποι απομακρύνονται την τελευταία στιγμή από το φλεγόμενο τοπίο, απεγνωσμένοι που βλέπουν τις περιουσίες τους να απειλούνται και να καταστρέφονται. Οι αστυνομικοί από την άλλη, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να τους πείσουν να φύγουν, φωνάζοντας τους ότι αν μείνουν κι άλλο, θα καούν.

«Η ζωή υπερτερεί οποιουδήποτε υλικού αγαθού… Ακολουθούμε τις οδηγίες των Αρχών, διευκολύνουμε το δύσκολο έργο τους» αναφέρεται στην ανάρτηση της ΕΛΑΣ.

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ζώων από την Αστυνομία – Τα άφησαν κλειδωμένα να καούν

Μεγάλη επιχείρηση έστησαν αστυνομικοί στη Μάνδρα, μαζί με κατοίκους, για τον απεγκλωβισμό σκύλων που ήταν κλειδωμένα σε οίκημα.

Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν να κόψουν 3 κλειδαριές και να σπάσουν την κατασκευή που ήταν κλειδωμένο το κατοικίδιο, το οποίο ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του το άφησε να καεί ζωντανό.

Με τις φλόγες να «γλείφουν» κυριολεκτικά το σπίτι, αστυνομικοί και γείτονες δίνουν μάχη με τον χρόνο για να απεγκλωβίσουν το άτυχα ζώα.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα