Εμπορική συμφωνία υπέγραψε ο όμιλος FF Group με την εταιρεία Top Trends Α.Ε., αποκλειστικό αντιπρόσωπο του lifestyle brand για Ελλάδα και Κύπρο, για το άνοιγμα του πρώτου monobrand καταστήματος Juicy Couture στην ελληνική αγορά.

Το πρώτο κατάστημα Juicy Couture άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 34 στην Γλυφάδα από τον Όμιλο FF Group. Στο νέο κατάστημα Juicy Couture στην Γλυφάδα παρουσιάζονται οι συλλογές του brand γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ του διάσημου αμερικάνικου brand.

FF Group: Σε Καλλιθέα και Περιστέρι τα πρώτα καταστήματα Jack & Jones

Lifestyle brand με το στυλ του Λος Αντζελες

H Juicy Couture είναι ένα lifestyle brand που μεταφέρει το στυλ και τον τρόπο ζωής του Los Angeles σε όλο τον κόσμο. Συμβάλλοντας στην βιωσιμότητα και στην προστασία του περιβάλλοντος και με σεβασμό απέναντι στην κοινωνία, η Juicy Couture έχει εντάξει στις συλλογές της ανακυκλωμένα υφάσματα.

Η ΤΟP ΤRENDS εδραιώνει εκ νέου το brand στην ελληνική και την κυπριακή αγορά με ένα δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων πελατών χονδρικής σε όλη την Ελλάδα και με shop in shop σε department stores.

Ο Όμιλος FF Group δραστηριοποιείται στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας. Στην ελληνική αγορά, στον κλάδο του fashion (ένδυση & υπόδηση) διαθέτει 25 καταστήματα (Collective, Collective Sports, Collective Underwear, Jack&Jones, Kendall&Kylie, Beverly Hills Polo Club και Juicy Couture).

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις