Tον πρώην πρόεδρο Β.Ε.Α. Γεώργιο Κυριόπουλο αποχαιρετούν σήμερα με τιμή και συγκίνηση η Διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και η βιοτεχνική οικογένεια.

Ήταν ένας βιοτέχνης, πραγματικός βιοπαλαιστής, που βγήκε στην αληθινή ζωή, από την παιδική του ηλικία και έγραψε την απολύτως δική του, ξεχωριστή πορεία, τόσο στην επιχειρηματικότητα όσο και στον συνδικαλιστικό χώρο και στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ραβάνης (ΒΕΑ): «Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων»

Ο επί σειρά ετών – μακροβιότερος πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας – αγωνίστηκε σε όλη του την διαδρομή, με αποφασιστικότητα, για να υποστηριχθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και να βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας. Διακρίθηκε κι άφησε το αποτύπωμά του, με το κύρος, την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, τη μαχητικότητα, την εξυπνάδα του, τις καινοτόμες ιδέες και προτάσεις του, οι οποίες εφαρμόστηκαν και βοήθησαν το έργο του Επιμελητηρίου και γενικά, τον επιμελητηριακό θεσμό.

Το Β.Ε.Α. συμπάσχει με τους αγαπημένους του και συνεχίζει τον μεγάλο αγώνα, για πρόοδο, ανάπτυξη και στήριξη του επιμελητηριακού χώρου, που τόσο τίμησε και υπηρέτησε πιστά, ο εκλιπών πρόεδρος. Το έργο του θα παραμείνει οδηγός και παρακαταθήκη, στις επόμενες γενιές βιοτεχνών.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, εύχονται ανάπαυση στην ψυχή του και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ψήφισμα

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, εύχονται ανάπαυση στην ψυχή του και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Εξέδωσε δε το ακόλουθο ψήφισμα σε ειδική έκτακτη συνεδρίασή της.

Στην μνήμη του εκλιπόντος πρώην Προέδρου Β.Ε.Α. Γεωργίου Κυριόπουλου, να γίνουν εκ μέρους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου, οι παρακάτω ενέργειες:

-Να ενημερωθούν τα Μέλη του Δ.Σ. του Β.Ε.Α., και να παραστούν εφόσον το επιθυμούν στην κηδεία του, (να συμπληρωθεί ο τόπος και ο χρόνος της τελετής)

-Να σταλεί συλλυπητήριο μήνυμα στην οικογένειά του

-Να αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Β.Ε.Α.

-Να γίνει κατάθεση στεφάνου, εκ μέρους του Β.Ε.Α. στην κηδεία του

-Να εκπροσωπήσει το Β.Ε.Α. στην κηδεία, ο Α’ Αντιπρόεδρος Κ. Δαμίγος.

-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην συνεδρίαση του Δ.Σ. του μηνός Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις