Σύντομα αναμένονται εξαγγελίες για την Δασοπυρόσβεση, είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την σύσκεψη που είχε στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι  όπως μας είχαν προειδοποιήσει οι ειδικοί μπροστά σε δύσκολα φαινόμενα, έχουμε μπροστά μας ένα νέο κύμα καύσωνα και πιθανή μετά ενίσχυση των ανέμων οπότε απαιτείται εγρήγορση και ετοιμότητα γιατί τα δύσκολα δεν έχουν περάσει.

Το πρώτο κρας τεστ για την κυβέρνηση

Πάνω από όλα η τίθεται η προστασία της ανθρώπινης ζωής είπε.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολα φαινόμενα και απαιτείται εγρήγορση, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η πράσινη μετάβαση είναι ένα από τα μεγάλα στοιχήματα αυτής της διακυβέρνησης τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια των δηλώσεών του.

Όπως επεσήμανε ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τις ευάλωτες ομάδες και προανήγγειλε πακέτο εξαγγελιών το οποίο θα ανακοινώσει στην ομιλία του στην ΔΕΘ. Επίσης, αναφερόμενος στις πυρκαγιές ευχαρίστησε τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού και τους εθελοντές που συμμετείχαν στη μάχη της πυρόσβεσης αλλά επεσήμανε ότι δεν έχουν ακόμη περάσει τα δύσκολα λόγω του νέου καύσωνα που έχουμε μπροστά μας και της πιθανότητας ενίσχυσης των ανέμων.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα προχωρήσει άμεσα η διαδικασία καταγραφής και αποζημίωσης των πληγέντων

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα