Η EasyJet ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις της προς τη Ρόδο εξακολουθούν να πραγματοποιούνται – αλλά η εταιρεία ακύρωσε όλα τα πακέτα διακοπών στο ελληνικό νησί μέχρι την Τετάρτη, σύμφωνα με το BBC.

Ενώ οι πτήσεις συνεχίζονται κανονικά, η EasyJet ανέφερε ότι όποιος έχει κάνει κράτηση για να ταξιδέψει πριν από τις 29 Ιουλίου μπορεί να αλλάξει δωρεάν την πτήση του σε άλλη ημερομηνία ή να ζητήσει voucher.

Αναστέλλονται ως τις 25 Ιουλίου τα ταξίδια των Βρετανών στην Ρόδο

«Επικοινωνούμε με πελάτες που ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν στη Ρόδο έως τις 29 Ιουλίου για να συζητήσουμε τις επιλογές τους», ανέφερε σε ανακοίνωσή της που μετέδωσε το BBC.

Τι ανακοίνωσε το ΥΠΕΞ της Βρετανίας

Το υπουργείο εξωτερικών της Βρετανίας, ανέφερε σε ανακοίνωση του: «Οι ακραίες θερμοκρασίες επηρεάζουν πολλές περιοχές της Ελλάδας και υπάρχουν αρκετές ενεργές πυρκαγιές, μεταξύ άλλων και στη Ρόδο. Εάν είστε Βρετανός υπήκοος που επηρεάζεται από τις πυρκαγιές στη Ρόδο κοντά στο Κιοτάρι, τους Πεύκους, τη Λίνδο και τη γύρω περιοχή, παρακαλείστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Καλέστε τις Ελληνικές Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης στον αριθμό 112 εάν διατρέχετε άμεσο κίνδυνο. Η ελληνική κυβέρνηση έχει συστήσει Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων για την αντιμετώπιση της κατάστασης στη Ρόδο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους στον αριθμό 210 368 1730.

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε στη Ρόδο, παρακαλείστε να ελέγξετε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το ξενοδοχείο σας πριν από το ταξίδι ότι η περιοχή που σκοπεύετε να επισκεφθείτε δεν επηρεάζεται από τις τρέχουσες πυρκαγιές.»

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν