Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επικοινώνησε με τον προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρή Βλάχο, προκειμένου να τον συγχαρεί για την πολύ μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Με ανάρτησή του στα socila media ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τη γαλανόλευκη ομάδα. «Το μέλλον της ανήκει» έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αμείλικτος ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στους εμπρηστές»

«Τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα μας, φώτισαν με αισιοδοξία τα ελληνόπουλα της Εθνικής Ομάδας πόλο, φτάνοντας στο νήμα για την κορυφή του κόσμου. Το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι χρυσό στις καρδιές μας. Απόδειξη της δικής τους δύναμης και αφορμή της δικής μας υπερηφάνειας. Συγχαρητήρια στη γαλανόλευκη ομάδα. Το μέλλον της ανήκει».

Συγκλόνισε ο Βλάχος

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος εμφανίστηκε φορτισμένος συναισθηματικά μετά την ήττα της Ελλάδας, ζητώντας συγγνώμη από τους παίκτες του για το time out.
Με δάκρυα στα μάτια ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους παίκτες του, όσο και από τον κόσμο που περίμενε το χρυσό μετάλλιο από την ελληνική ομάδα, για το time out, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τον στοιχειώνει για μια ζωή!

Αναλυτικά ότι είπε ο Θοδωρής Βλάχος:

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το λάθος της ζωής μου όταν πήρα τάιμ άουτ και θα μπορούσαμε να ήμασταν ένα γκολ μπροστά. Θα με στοιχειώνει μια ζωή» ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικός εμφανέστατα συγκινημένος και φορτισμένος συναισθηματικά.

Ενώ συνέχισε: «Το πιστεύαμε, το αξίζαμε το χρυσό μετάλλιο. Το λάθος στο τάιμ άουτ μας χάλασε όλο το μομέντουμ. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά αυτή σήμερα ήταν μοναδική. Είναι κάτι που δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μας στοιχειώνει, θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω μας»

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα