Αίσθηση προκαλούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν οι Εποχικοί Πυροσβέστες στο Facebook με πυροσβέστες που πάλευαν επί πάνω από δέκα ημέρες με τις φωτιές στη Ρόδο να κοιμούνται κατά την επιστροφή τους από το νησί στο πάτωμα και τα τραπέζια του πλοίου.

«Είμαστε υπερήφανοι για τους πυροσβέστες»

«Ένα μπράβο τους αξίζει»

«Με αυτοθυσία επιχειρούν στα μέτωπα»

Εν τω μεταξύ ο σεβασμός προς τους πυροσβέστες…

Στο πάτωμα του καραβιού και στα τραπέζια κοιμήθηκαν οι Πυροσβέστες κατά την επιστροφή τους από τις φωτιές της Ρόδου» αναφέρουν, μεταξύ άλλων, στην καταγγελία τους, οι Εποχικοί Πυροσβέστες.

Οι πληγές είναι η μόνη μας ελπίδα



Σύμφωνα με τον Alpha, επιβάτες που είδαν τους πυροσβέστες να κοιμούνται όπου βρουν στο πλοίο, εξοργίστηκαν που δεν υπήρχε κάποια πρόβλεψη για την διευκόλυνση της επιστροφής τους.

Τι απαντούν πηγές της Πυροσβεστικής

Πηγές της Πυροσβεστικής αναφέρουν ότι έγινε κάθε προσπάθεια να βρεθούν καμπίνες για τους πυροσβέστες στο πλοίο επιστροφής από Ρόδο σε Πειραιά αλλά λόγω της περιόδου και επειδή ήδη οι ταξιδιώτες είχαν κλείσει καμπίνες εδώ και καιρό, κάτι τέτοιο στάθηκε αδύνατο.

Πηγή: in.gr
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Κομισιόν: Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία
Επικαιρότητα |

Αντιπαραθέσεις στον δρόμο προς την ηγεσία της Κομισιόν

Η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν (ΕΛΚ) κλήθηκε να υπεραμυνθεί των πολιτικών της θητείας που φεύγει έχοντας εξ αριστερών της στη σκηνή τον εκπρόσωπο του ακροδεξιού ID Άντερς Βίστισεν