Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, στη σημερινή του συνεδρίαση ανακήρυξε τον κ. Λεωνίδα Κεντεποζίδη ως Πλειοδότη για την αξιοποίηση ακινήτου στη Νέα Ηράκλεια του Δήμου Νέας Προποντίδας στον Νομό Χαλκιδικής, έναντι Οικονομικής Προσφοράς ύψους 1,42 εκατ. ευρώ.

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, ενώ η υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας θα λάβει χώρα μετά από την έγκριση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Ανοίγει ο δρόμος για τη σύμβαση παραχώρησης του Λιμανιού της Καβάλας

Το ακίνητο έκτασης περίπου 27 στρεμμάτων είναι παραθαλάσσιο, µε µήκος ακτογραµµής περίπου 530 µέτρα και µέσο πλάτος περίπου 55 µέτρα.

Βρίσκεται στην παραλία «Χρυσή Αµµουδιά», 1,9 χλμ δυτικά από τον οικισμό της Νέας Καλλικράτειας στον Νομό Χαλκιδικής, εντός Ζώνης Οικιστικού Ελέγχου (ΖΟΕ) και γειτνιάζει από ανατολικά και δυτικά µε περιοχές για τις οποίες έχουν ολοκληρωθεί και κυρωθεί πολεοδομικές μελέτες για Β’ κατοικία.

Οι προσφορές

Σημειώνεται πως το ΤΑΙΠΕΔ είχε παραλάβει τέσσερις δεσμευτικές προσφορές για την αξιοποίηση ακινήτου στην περιοχή «Χρυσή Αμμουδιά», στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):

  • ΑΦΟΙ ΚΕΝΤΕΠΟΖΙΔΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ
  • Λεωνίδας Κεντεποζίδης
  • AJS SEAS S.A
  • Light Blue Luxury Rooms ΙΚΕ
Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα