Ατελείωτες ουρές αναμονής σχηματίζουν για ώρες οι πολίτες έξω από το Κτηματολόγιο Αθηνών, οι οποίοι στήνονται από αργά το βράδυ ώστε να καταφέρουν να πάρουν χαρτάκι προτεραιότητας για να καταφέρουν να εξυπηρετηθούν.

Ουρές πολιτών σχηματίζονται στην οδό Αριστοτέλους, έξω από το Κτηματολόγιο, καθώς ακόμα υπάρχουν υπηρεσίες που δεν έχουν ψηφιοποιηθεί.

Κτηματολόγιο: Ψηφιακά μέσω του gov.gr η υποβολή συμβολαίων

Όπως φαίνεται, για να εκδώσει κάποιος ένα πιστοποιητικό θα πρέπει να μπει σε λίστα αναμονής, που αγγίζει ακόμα και τις… δώδεκα ώρες.

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που στήνονται έξω από το Κτηματολόγιο από αργά το βράδυ. Τα ονόματά τους γράφονται σε μια κόλλα χαρτί που βρίσκεται κολλημένη έξω από το κτήριο.

Κάποιοι μάλιστα φαίνεται πως βρίσκονταν στο σημείο από τις 20:30 το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Το πρωί υπάλληλος του Κτηματολογίου παίρνει το χαρτί και μοιράζει χαρτάκια προτεραιότητας ανάλογα με τον αριθμό του συμβολαίου τους.

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η λίστα μετρούσε ήδη 55 άτομα, με τους πολίτες να προβληματίζονται για το κατά πόσο θα προλάβουν να τακτοποιήσουν τις δουλειές τους, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, αρκετοί ήταν εκείνοι που διανυκτέρευσαν το προηγούμενο βράδυ έξω από το κτίριο.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Ακίνητα
Η Πορεία της Ελληνικής Κτηματαγοράς και οι Επενδυτικές Προκλήσεις στις Συναλλαγές Ακινήτων
Ακίνητα |

Η Πορεία της Ελληνικής Κτηματαγοράς και οι Επενδυτικές Προκλήσεις στις Συναλλαγές Ακινήτων

Παρά τις σύγχρονες επενδυτικές προκλήσεις (ενδεικτικά αύξηση κατασκευαστικού κόστους, αύξηση επιτοκίων, πράσινη μετάβαση), η  διατήρηση του θετικού ρυθμού ανάπτυξης καθιστά αναγκαία τη σταθερότητα του νομοθετικού και εν γένει επενδυτικού πλαισίου