
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Μετά τη συνάντησή τους, στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Νέα Φιλαδέλφεια: Επεισόδια έξω από τα Δικαστήρια
Ένταση επικράτησε έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων που απολογούνται οι κατηγορούμενοι για τις αιματηρές συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια που στοίχισαν τη ζωή στον Μιχάλη Κατσουρή.
Όπως μετέδωσε το MEGA οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο πέταξαν μπουκάλια με νερό προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων και των τηλεοπτικών συνεργείων.
Η ένταση κράτησε για λίγη ώρα, με τους οπαδούς στη συνέχεια να μετακινούνται στο πάρκο απέναντι από την πύλη των Δικαστηρίων.
Δέκα κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σήμερα ενώπιον κάθε ανακριτή, ενώ έχουν οριστεί και δύο εισαγγελείς γνωμοδοτήσεων. Άλλοι 30 κατηγορούμενοι θα απολογηθούν αύριο, ενώ οι τελευταίοι 45 θα βρεθούν ενώπιον των ανακριτών την Κυριακή.
Ισχυρά μέτρα ασφαλείας
Τα μέτρα και σήμερα στα δικαστήρια είναι δρακόντεια, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται εντός των δικαστηρίων, ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο μπλε κλούβες της αστυνομίας.
Στις 12:30 οπαδοί της ΑΕΚ καλούσαν σε συγκέντρωση στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.
Σήμερα η κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη
Η οικογένεια του, οι συγγενείς, οι φίλοι του και ο οργανισμός της ΑΕΚ θα τον αποχαιρετήσουν στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Ελευσίνα όπου ζούσε.
Η μητέρα του έχει λάβει εξιτήριο από τον Ερυθρό Σταυρό όπου νοσηλευόταν με συμπτώματα εμφράγματος, ενώ και ο πατέρας του, ο οποίος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο εισήχθη στο Θριάσιο, αναμένεται να πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας για να παραστεί στην κηδεία του γιου του.
Ο Δήμος Ελευσίνας, μετά τα θλιβερά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια, ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις μέχρι την κηδεία του την Παρασκευή.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας. Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη…».


Latest News

Οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του Ζελένσκι
Εν μέσω ασφυκτικής πίεσης βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι που καλείται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις για τη χώρα του.

ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται στις 27 Απριλίου με συναρπαστικές προσφορές
Το ΒΗΜΑ κυκλοφορεί την Κυριακή 27 Απριλίου μαζί με το ΒΗΜΑ στην Ιστορία «1939-1945 Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος», το περιοδικό Vita, τη μαθητική εφημερίδα της Νάξου και φυσικά, το ΒΗΜΑGAZINO

Το ReArm της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας – Το παρασκήνιο της σύσκεψης στο Μαξίμου
Οι εκπρόσωποι της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι στόχοι που τέθηκαν

Τι αλλάζει στις συναλλαγές με το Δημόσιο – Ποια «δημοφιλή» πιστοποιητικά καταργούνται
Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Μητσοτάκης: Συνάντηση με εκπροσώπους εταιρειών της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας
Συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργειών και οι προοπτικές συμμετοχής των ελληνικών εταιρειών αμυντικής τεχνολογίας σε εγχώρια και ευρωπαϊκά αμυντικά προγράμματα

Συναντήσεις Τζιτζικώστα με Airbus και Boeing
Αντικείμενο των συναντήσεων ήταν η νέα πολιτική της ΕΕ για τις αερομεταφορές και τη νέα Στρατηγική για τις Αερομεταφορές

Παράταση μέχρι 15 Ιουνίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα - Πώς θα κάνετε τη δήλωση
Την παράταση ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε ότι ο καθαρισμός των οικοπέδων προστάτεψε πέρυσι περιουσίες και βοήθησε την Πυροσβεστική.

Πρέπει να ανησυχεί η Ελλάδα μετά τον σεισμό στην Κωνσταντινούπολη; - Τι απαντούν σεισμολόγοι
Ο σεισμός στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσε πανικό, ενώ ξύπνησε άσχημες αναμνήσεις – Σεισμολόγοι απαντούν για το εάν θα επηρεαστεί η Ελλάδα

Τραμπ: Νομίζω έχουμε συμφωνία με τη Ρωσία – Πρέπει να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Ζελένσκι
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε το βράδυ χθες Τετάρτη (τοπική ώρα) στον Λευκό Οίκο πως θεωρεί ότι έχει κλείσει «συμφωνία με τη Ρωσία»

Απλώνοντας μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη
Η μεγάλη υπόθεση ωστόσο για τη χώρα, το σημαντικό εάν πηγαίνουμε στη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση είναι ξανά το παλιό αυτό που παρακολουθούσαμε στα «μαύρα» χρόνια