Η Δάιος Πλαστικά ανακοίνωσε ότι η Vrebaria μεταβίβασε στον κο Αστέριο Δάιο και ο κος Αστέριος Δάιος απέκτησε από την Vrebaria, την 10/08/2023, 931.728 κοινές, ονομαστικές, μετά δικαιώματος ψήφου, μετοχές της εταιρείας.

Η μεταβίβαση έλαβε χώρα εξωχρηματιστηριακά χωρίς χρηματικό διακανονισμό (FoP). Η τιμή κλεισίματος της μετοχής της εταιρείας κατά την προηγούμενη ημέρα διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανήλθε σε 3,30 ευρώ/ τεμάχιο.

Ακολούθως της ανωτέρω μεταβίβασης, το ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της Vrebaria στην Δάιος Πλαστικά κατέρχεται του 5% και συγκεκριμένα, από 931.728 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που κατείχε συνολικά στην εταιρεία προ της εν λόγω μεταβίβασης οι οποίες αντιπροσώπευαν ποσοστό 6,21% επί του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, έχει πλέον μηδενική συμμετοχή.

Ο κος Αστέριος Δάιος ο οποίος προ της εν λόγω μεταβίβασης κατείχε α) άμεσα 11.570.000 μετοχές και δικαιώματα ψήφου της εταιρείας που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 77,13% του μετοχικού κεφαλαίου και β) έμμεσα, μέσω της Vrebaria, επί της οποίας ασκούσε τον έλεγχο, 931.728 μετοχές και δικαιώματα ψήφου που αντιστοιχούσαν σε ποσοστό 6,21% του μετοχικού κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, κατέχει πλέον, μετά την ανωτέρω μεταβίβαση, άμεσα, συνολικά 12.501.728 μετοχές και δικαιώματα ψήφου στην εταιρεία που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 83,34% επί του μετοχικού της κεφαλαίου και του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις