Στην φυλακή οδηγούνται και οι 40 κατηγορούμενοι που βρέθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (12/8) στην Ευελπίδων, προκειμένου να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Συνολικά μέχρι αυτή την ώρα 70 κατηγορούμενοι έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στην Ευελπίδων ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή – «Δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ΄τα σπίτια τους»

Υπενθυμίζεται πως το παρών στην Ευελπίδων, μαζί με τους δικηγόρους του, έδωσε και ο αδερφός του αδικοχαμένου 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, ο αδελφός του θύματος κατέθεσε ένα υπόμνημα – αίτημα στην ανακρίτρια με το οποίο ζητάει τη διενέργεια συγκεκριμένων ανακριτικών πράξεων «με σκοπό τη συλλογή και διατήρηση των αποδείξεων καθώς και για την εξασφάλιση των ιχνών του εγκλήματος και τη διερεύνηση της τέλεσης λοιπών αξιόποινων πράξεων».

Συνεχίζονται οι απολογίες

Οι τελευταίοι 35, από τους συνολικά 105 συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον ανακριτή αύριο Κυριακή προκειμένου να απολογηθούν για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη στυγερή δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Οι κατηγορούμενοι που μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια με κλούβες της αστυνομίας, θα ξεκινήσουν να μεταφέρονται στα ανακριτικά γραφεία για τις απολογίες τους τις οποίες θα λάβουν η 25η τακτική ανακρίτρια  που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση, καθώς και ο 14ος και η 20η που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφου τους.

Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι 30

Οι πρώτοι 30 που απολογήθηκαν χθες, 28 Κροάτες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός επίσης προφυλακίστηκαν.

Όλοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και πως δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ αλλά για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα και πως πήγε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Ο στρατός ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Επικαιρότητα |

To Ισραήλ ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) υποστηρίζουν ότι έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το πέρασμα της Ράφα στην πλευρά της Γάζας καθώς όπως ισχυρίζονται «χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικούς σκοπούς».

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
Επικαιρότητα |

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Οι Παλαιστίνιοι είναι επί του παρόντος κράτος παρατηρητής και όχι μέλος, μια de facto αναγνώριση της κρατικής υπόστασης που τους παραχωρήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2012