Συνεχίζεται και σήμερα (13/08) η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου από όλα τα λιμάνια της Αττικής, με την κίνηση να κορυφώνεται τις επόμενες ημέρες, ενόψει της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου την ερχόμενη Τρίτη.

Συγκεκριμένα, βάσει του συστήματος των κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εταιρειών, από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί 24 δρομολόγια, ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν 29.585 επιβάτες.

Πόσα δρομολόγια έχουν προγραμματιστεί για το λιμάνι της Ραφήνας

Αδειούχοι θα φύγουν για τον Δεκαπενταύγουστο από το λιμάνι της Ραφήνας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν 11 απόπλοι πλοίων με 5.252 επιβάτες, ενώ από το λιμάνι του Λαυρίου 7 δρομολόγια με 1950 επιβάτες.

Παράλληλα, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού θα γίνουν 33 αναχωρήσεις αναχωρήσεις πλοίων με 4.500 επιβάτες. Μόνο χθες Σάββατο, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου 32.580 επιβάτες.

Στο 100% η πληρότητα στους δημοφιλείς προορισμούς

Επίσης, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού έγιναν 37 αναχωρήσεις πλοίων με 10.008 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 14 απόπλοι πλοίων με 9.897 επιβάτες, ενώ 8 πλοία αναχώρησαν από το Λαύριο με 4.124 επιβάτες.

Η πληρότητα στα πλοία για τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, αγγίζει το 100%, ενώ το λιμενικό σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα