Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής, σήμερα εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στελέχη του σώματος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν.

Τουρισμός: Ξεπούλησαν οι προορισμοί του Δεκαπενταύγουστου – Βουλιάζουν από επισκέπτες

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου, 21 απόπλοι πλοίων, 11 από το λιμάνι της Ραφήνας και 5 από το Λαύριο. Χθες Δευτέρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 22.314 επιβάτες.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 35 απόπλοι πλοίων με 7.620 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 13 αναχωρήσεις πλοίων με 7.608 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 9 με 2.607 επιβάτες.

Tην Κυριακή 13/08 η κίνηση ήταν αυξημένη από το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ 32.441 επιβάτες αναχώρησαν για κάποιο νησί του Αιγαίου.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πραγματοποιήθηκαν 45 απόπλοι πλοίων με 8.631 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 15 αναχωρήσεις πλοίων με 8.024 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 7 με 2.415 επιβάτες.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τουρισμός
Τουρισμός: Οι δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες
Τουρισμός |

Έχετε τον νου σας - Ποιες είναι οι τουριστικές πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της Ευρώπης δυστυχώς συμβαδίζουν με μερικές από τις χειρότερες στατιστικές πορτοφολάδων στην ήπειρο