Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του την Κυριακή 13 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι ο Αντώνης Χρυσουλάκης «υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν» ενημερώνοντας παράλληλα ότι το «τελευταίο αντίο» στον δημοσιογράφο θα δοθεί αύριο στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Πλ. Αττικής: Τραγικό θάνατο βρήκε 37χρονος δημοσιογράφος

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον Αντώνη Χρυσουλάκη

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη αποχαιρετά έναν νέο συνάδελφο, τον Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος «χάθηκε» απρόσμενα την Κυριακή, 13 Αυγούστου, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

«Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”» επισημαίνει η Ένωση Συντακτών.

«Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του» συμπληρώνει.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία. Η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Χρυσουλάκη θα τον αποχαιρετήσουν αύριο Πέμπτη, 17 Αυγούστου, στις 11.00 π.μ. στη Ριτσώνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα