Η Βίκυ Μοσχολιού και ο Μίμης Δομάζος  παντρεύτηκαν την 1η Μαΐου του 1967.

Με αφορμή την επέτειο του θανάτου της μεγάλης τραγουδίστριας, ο γνωστός φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος δημοσίευσε στον λογαριασμό «Studio Kleisthenis» στο Instagram μια φωτογραφία της τραγουδίστριας από την ημέρα του γάμου της.

Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός: Από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ρέθυμνο

Η φωτογραφία που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας

«18 χρόνια χωρίς την Βίκυ Μοσχολιού, η οποία έφυγε σαν σήμερα το 2005. Υπήρξε φίλη του Κλεισθένη ο οποίος την φωτογράφιζε μέχρι και το τέλος. Η αδημοσίευτη φωτογραφία είναι από το γάμο της με τον Μίμη Δομάζο που έγινε 1 Μαΐου 1967».

Ο γάμος και οι 7000 μπομπονιέρες που δεν ήταν αρκετές

Η Βίκυ Μοσχολιού και ο αστέρας του Παναθηναϊκού, Μίμης Δομάζος, ήταν την δεκαετία του ’60 από τα μεγαλύτερα λαϊκά είδωλα. Η είδηση του γάμου τους που έγινε στην Μητρόπολη Αθηνών ήταν πρώτο θέμα στις κοσμικές στήλες εφημερίδων και περιοδικών. Υπολογίζεται ότι στην τελετή παραβρέθηκαν 30.000 άτομα.

Το ζευγάρι για να προσεγγίσει την εκκλησία χρειάστηκε τη βοήθεια ενός παλαιστή, ο οποίος άνοιξε δρόμο ανάμεσα στο πλήθος. Μάλιστα, από τη μανία του κόσμου προκλήθηκαν ζημιές και στο ναό. Σύμφωνα με δηλώσεις της νύφης χρειάστηκε να πληρώσει περισσότερες από 15.000 δραχμές για την αποκατάσταση τους.

Οι 7.000 μπομπονιέρες που είχαν το κλειδί του σολ κι ένα τριφύλλι ήταν λίγες σε σχέση με τον κόσμο που έφτασε στην εκκλησία.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Plus
Η παρθένα παραλία στους Αντίπαξους που το Maestro ανέδειξε ως την 5η καλύτερη στον κόσμο
Plus |

Η παρθένα παραλία στους Αντίπαξους που το Maestro ανέδειξε ως την 5η καλύτερη στον κόσμο

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Maestro, την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40 στο MEGA, μια ακόμη είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει τη δυναμική της σειράς και στον τουρισμό.