Το X, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το πρώην Twitter, θα καταργήσει τη δυνατότητα των χρηστών να μπλοκάρουν άλλους λογαριασμούς, δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Ίλον Μασκ σε ανάρτησή του την Παρασκευή.

Ο Μασκ, ο οποίος εξαγόρασε το Twitter πέρυσι έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και έχει ξεκινήσει την αναμόρφωση του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε ότι το μπλοκάρισμα θα εξακολουθεί να είναι δυνατό για τα άμεσα μηνύματα, αλλά ότι δεν θα υπάρχει ως «χαρακτηριστικό» της εφαρμογής.

Το μπλοκάρισμα είναι ένα δημοφιλές εργαλείο ασφαλείας που βοηθά τους χρήστες να προστατεύονται από ανεπιθύμητες αλληλεπιδράσεις στο X. Εξασφαλίζει ότι οι μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί δεν θα βλέπουν τις αναρτήσεις σας – και ότι οι αναρτήσεις τους δεν θα εμφανίζονται στο feed σας. Ο λογαριασμός που έχει μπλοκαριστεί δεν θα μπορεί επίσης να σας στείλει απευθείας μήνυμα.

Οι χρήστες εξακολουθούν να μπορούν να κάνουν σίγαση άλλων λογαριασμών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα βλέπουν τις δημοσιεύσεις του συγκεκριμένου χρήστη. Αλλά ένας λογαριασμός που έχει κάνει σίγαση μπορεί να δει τις αναρτήσεις του ατόμου, να απαντήσει σε αυτές και να τις αναδημοσιεύσει στους δικούς του ακολούθους με σχόλια. Οι λογαριασμοί με σίγαση μπορούν επίσης να εξακολουθούν να στέλνουν άμεσα μηνύματα.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Τεχνολογία