Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του 25χρονου Πακιστανού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 12/8/23 στα Πατήσια προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν την 18-8-2023, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης, 4 ημεδαποί, ηλικίας 18,19 και 20 ετών ως δράστες της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον 25χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος  τον τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 25χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε την 12-8-2023 στην περιοχή των Πατησίων.

Συνελήφθησαν την 18-8-2023, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης, -4- ημεδαποί, ηλικίας 18,19 και 20 ετών ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι πρώτες πρωινές ώρες της 12-8-2023 στην περιοχή των Πατησίων, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον 25χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ
Επικαιρότητα |

Tι πρόκειται να δούμε στις ευρωεκλογές – Το φάντασμα της αποχής και το μαύρο μπλοκ

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στα κομματικά επιτελεία για τις ευρωεκλογές με το μεγάλο στοίχημα να είναι η συμμετοχή των πολιτών και ο μεγάλος φόβος η άνοδος της ακροδεξιάς.