Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Μήνυμα του 112, εκκενώνονται 3 περιοχές

Οι κάτοικοι καλούνται να απομακρυνθούν προς Αλεξανδρούπολη

Μαίνεται η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη – Μήνυμα του 112, εκκενώνονται 3 περιοχές

Μήνυμα για εκκένωση εστάλη πριν από λίγο από το 112 στους κατοίκους τριών οικισμών στην Αλεξανδρούπολη όπου μαίνεται από νωρίς το πρωί μεγάλη δασική πυρκαγιά.

Εδώ και πολλή ώρα στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 5 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς και έχουν ξεπεράσει τα 70 άτομα, με 15 οχήματα και 6 πεζοπόρα τμήματα.

Το μήνυμα του 112

«Αν βρίσκεστε στις περιοχές #Νίψα #Αετοχώρι & #Πεύκα απομακρυνθείτε προς #Αλεξανδρούπολη», αναφέρει το 112.

Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής

Στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 5 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ οι επίγειες δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς και έχουν ξεπεράσει τα 70 άτομα, με 15 οχήματα και 6 πεζοπόρα τμήματα.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς. Πριν λίγο αναχώρησαν από την Αθήνα, 30 άνδρες από την 1η ΕΜΟΔΕ.

OT Originals

Περισσότερα από Κοινωνία

ot.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΟΝΕ DIGITAL SERVICES MONOΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 801010853, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: ot@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Μέλος

ened
ΜΗΤ

Aριθμός Πιστοποίησης
Μ.Η.Τ.232433

Απόρρητο