Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε σήμερα ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται «ωραίος τύπος», σχολιάζοντας τη φωτογραφία του προκατόχου του, ο οποίος παρέμεινε για λίγο σε φυλακή της Τζόρτζια με την κατηγορία της συνωμοσίας για την ανατροπή του αποτελέσματος των εκλογών του 2020 στη συγκεκριμένη πολιτεία.

«Το είδα στην τηλεόραση»

Ενας αγέλαστος Τραμπ απαθανατίστηκε να κοιτάζει την κάμερα στη φωτογραφία, η οποία δημοσιεύτηκε αργά την Πέμπτη. Oταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία της σήμανσης, ο Τζο Μπάιντεν είπε στους δημοσιογράφους: «Το είδα στην τηλεόραση. Ωραίος τύπος».

Ο Τραμπ υποβλήθηκε στη διαδικασία σήμανσης των κρατουμένων και έγινε ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που υποβλήθηκε σε αυτή τη διαδικασία.

«Η μοναδική φορά»

«Επέμειναν για φωτογραφία σήμανσης και συμφώνησα να φωτογραφηθώ», είπε ο Τραμπ στο Fox Digital, μετά την αποφυλάκισή του υπό όρους, με την καταβολή χρηματικής εγγύησης. «Αυτή είναι η μοναδική φορά που φωτογραφίζομαι για τη σήμανση», πρόσθεσε.

Μετά τη νέα δικαστική περιπέτειά του, ο Τραμπ επέστρεψε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ, από την οποία (ως Twitter, τότε) αποκλείστηκε στις 8 Ιανουαρίου 2021, με την εταιρεία να επικαλείται τον «κίνδυνο περαιτέρω υποκίνησης βίας» λόγω της εισβολής των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Αλεξοπούλου: Το αεροδρόμιο «Λυδία» αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα επιτυχούς συνεργασίας δημοσίου και ιδιωτικού τομέα
Επικαιρότητα |

Θεμελίωση του αεροδρομίου «Λυδία» στην Καβάλα

Το αεροδρόμιο θα υπηρετεί τη Γενική Αεροπορία, στην οποία εντάσσονται πτητικές δραστηριότητες που δεν αφορούν σε μείζονες εμπορικούς ή στρατιωτικούς σκοπούς, όπως η εκπαίδευση των επαγγελματιών πιλότων

Ακρίβεια: «Πληθωρισμό απληστίας» του Μητσοτάκη, καταγγέλλουν τα κόμματα – Απεργία στο Δημόσιο στις 21 Μαΐου
Επικαιρότητα |

«Πληθωρισμό απληστίας» του Μητσοτάκη, καταγγέλλουν τα κόμματα – Σε απεργία το Δημόσιο

Η ακρίβεια συνεχίζει να «ροκανίζει» το εισόδημα των Ελλήνων – Οι αυξήσεις στα τρόφιμα και τα καύσιμα «στριμώχνουν» τους πολίτες, ενώ το πρόβλημα της πανάκριβης στέγασης διογκώνεται