Η ξαπλώστρα με το «τσουχτερό» ενοίκιο και το θράσος των beach bar

·      Το «κίνημα της πετσέτας» πέτυχε μια πρώτη νίκη, αφυπνίζοντας τον κρατικό μηχανισμό και τις ελεγκτικές αρχές από τον… λήθαργο.

·      Το ερώτημα βεβαίως είναι εάν η προσπάθεια έχει διάρκεια.

·      Και δεν ατονήσει μόλις φύγει το θέμα από την επικαιρότητα και ξαναδούμε ξαπλώστρες να μην αφήνουν παραλία ελεύθερη και να φτάνουν μέχρι το… κύμα.

·      Εκεί ωστόσο που δεν λέει να μπει τάξη είναι στο θέμα της αισχροκέρδειας στις οργανωμένες πλαζ….

·      Φίλη της στήλη μας κατήγγειλε ότι beach bar στη Χαλκιδική -όχι στη Μύκονο- έχει ελάχιστη χρέωση 30 ευρώ το άτομο (!) για τις ομπρέλες της.

·      Φυσικά και έχουμε ακούσει πιο υπερβολικές χρεώσεις, ωστόσο το θέμα είναι ότι η αισχροκέρδεια «ζει και βασιλεύει» παρά τις εξαγγελίες για ελέγχους.

·      Κοινώς δεν φαίνεται να «ιδρώνει το αυτί» των επιχειρηματιών από την πρόθεση της κυβέρνησης να πατάξει κάθε λογής παρανομίας.

·      Παρεμπιπτόντως τα «μπιτσόμπαρα» όπως έχει επικρατήσει να λέγονται σερβίρουν ότι θέλουν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους κάθε υγειονομικό κανόνα…

·      Και παίζοντας φυσικά με την δημόσια υγεία.

·      Ας έχουν και αυτό υπόψη τους, οι αρμόδιες αρχές…

———————-

Τα «Αστέρια Γλυφάδας» ψάχνουν προσωπικό στο… LinkedIn

·      Την αναζήτηση προσωπικού για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο που στήνει στα «Αστέρια Γλυφάδας» συνεχίζει το One&Only μέσα και από τα social media.

·      Αλιεύσαμε σχετική «πληρωμένη» ανάρτηση στο LinkedIn, η οποία παραπέμπει στην ιστοσελίδα της εταιρείας με τις θέσεις που προσφέρει.

·      Θυμίζουμε πως το χρονοδιάγραμμα για την «πρεμιέρα» της μονάδας έχει μετατεθεί για τον προσεχή Οκτώβριο.

·      Σας είχαμε ενημερώσει έγκαιρα από καιρό ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πιαστεί ο αρχικός στόχος που είχαν θέσει οι υπεύθυνοι της Grivalia για τις αρχές καλοκαιριού.

·      Οι προδιαγραφές για το συγκεκριμένο concept ήταν πολύ απαιτητικές για ένα τόσο ασφυκτικό χρονικό διάστημα.

·      Πάντως, όποτε και αν ανοίξει τις πύλες του, άνθρωποι που γνωρίζουν λένε για κάτι ξεχωριστό που θα προσθέσει αξία στο τουριστικό προϊόν της πρωτεύουσας.

·      Ίδωμεν…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino