Αδιανόητες σκηνές εξακολουθούν να εκτυλίσσονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα όπου πολίτες συνωστίζονται για να βγάλουν τις κλασικές πλαστικές ταυτότητες και να αποφύγουν τις ψηφιακές.

Νέες ταυτότητες: Έρχονται τον Σεπτέμβριο σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας

Οι νέες ταυτότητες, θα είναι ψηφιακές και οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν ότι «φέρει το χάραγμα του αντίχριστου» και ότι με το τσιπάκι τους θα είναι εφικτό να μας παρακολουθούν.

Ήδη από τα μέσα του Αυγούστου δεκάδες άνθρωποι συνωστίζονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα, και μάλιστα εν μέσω καύσωνα, προκειμένου να ανανεώσουν την ταυτότητά τους.

Είναι τέτοια η επιμονή τους που μία γυναίκα στο Ηράκλειο της Κρήτης λιποθύμησε και αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να μη χάσει τη σειρά της.

«Βάζει τα κλάματα και λέει μπορεί εγώ να πεθάνω μέχρι 15 Σεπτεμβρίου, πώς θα πάω στον Παράδεισο. Μια κυρία είχε ξεχάσει να αλλάξει ταυτότητα από το βασίλειο της Ελλάδας που ήταν τώρα 81 ετών, αν θυμάμαι καλά, ήθελε να πάει εξωτερικό και δεν μπορεί» περιγράφει συνδικαλιστής αστυνομικός.

Γυναίκα περιοδεύει σε γειτονιές πετώντας φειγ βολάν κρατώντας μια εικόνα ενώ διοργανωτής των συλλαλητηρίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πρώην υγειονομικός, ισχυρίζεται ότι η εναντίωση στις νέες ταυτότητες είναι το νέο «ΟΧΙ» του έθνους.

«Θέλουμε να πούμε το νέο “ΟΧΙ” του έθνους μας. Κάτι σαν δημοψήφισμα απλών πολιτών. Και πόσο μάλλον στο επόμενο στάδιο που θα σου πουν το τσιπ μέσα στο σώμα» λέει ο Γιώργος Ασημάκης, μιλώντας στο MEGA.

Κληρικός ζητά δημοψήφισμα – Από τα social παρακολουθούν μόνο οι Αμερικανοί

Ο παππά-Σαρρής στην Κρήτη έφτασε στην πόρτα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης με το ποίμνιο του, ζητώντας να συμβάλλει, ώστε να οδηγηθούμε σε δημοψήφισμα για τις νέες ταυτότητες.

Ένας πολίτης που διαθέτει TikTok και Facebook υποστηρίζει ότι από τα social media τον παρακολουθούν μόνο οι Αμερικανοί ενώ το πρόβλημα είναι να μην τον παρακολουθούν οι ελληνικές υπηρεσίες. «Οι ελληνικές υπηρεσίες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα κινητό τηλέφωνο. Πρέπει να το παγιδεύσουν. Μόνο οι ΗΠΑ θα έχουν γιατί εκεί κατασκευάζονται» λέει.

Στο πλευρό των αρνητών και το κόμμα της «Νίκης»

Πέρα από διάφορες θρησκευτικές, αλλά κυρίως παραθρησκευτικές οργανώσεις, και το κόμμα Νίκη με μόλις δύο μήνες παρουσία στην Βουλή στηρίζει τον ανένδοτο αγώνα κατά των νέων ηλεκτρονικών ταυτοτήτων.

«Κάθε άνθρωπος πάνω στον πλανήτη γη θα είναι υποχρεωμένος να προμηθευτεί μία ταυτότητα κάρτα υψηλής τεχνολογίας εμπλουτισμένη με ένα μικρο-τσίπ για την επισήμανση των στοιχείων του από’ δω ξεκινάει το πρόβλημα», δήλωσε ο βουλευτής επικρατείας του κόμματος Νίκη, Γιώργος Αποστολάκης.

Οι αρνητές των νέων ταυτοτήτων διοργανώνουν δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τα δύο πρώτα σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα