Τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά το νέο διοικητικό έλεγχο των αιτημάτων στήριξης για ένταξη στο πρόγραμμα των νέων αγροτών, κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022, μετά από εξέταση των εν δυνάμει υποψηφίων, ανακοίνωσε η ΠΕ Βόρειου Αιγαίου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ειδικότερα, δημοσιοποιήθηκε πίνακας με τους 798 δικαιούχους, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 30.547.500 ευρώ, για τους οποίους δεν απαιτείται προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών.

ΠΑΑ: Προγράμματα κατάρτισης για 14.642 νέους αγρότες

Επίσης, αναρτήθηκε πίνακας με τους 19 νέους δικαιούχους, με συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης τα 712.500 ευρώ, για τους οποίους απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση δικαιολογητικών, καθώς και πίνακα με 43 αιτήσεις που δεν επιλέγονται για στήριξη, για τις οποίες από το διοικητικό έλεγχο έχει προκύψει λόγος απόρριψης.

Προκειμένου ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί για το αναλυτικό αποτέλεσμα του διοικητικού ελέγχου της δικής του αίτησης στήριξης επισκέπτεται την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) στην οποία είχε υποβάλει την αίτηση στήριξης.

Για τους 137 επιπλέον δικαιούχους που εντάσσονται με την παρούσα απόφαση δύναται το δικαίωμα μη αποδοχής της ένταξής τους στο υπομέτρο 6.1, εντός 5 ημερών από την ανάρτηση και δημοσιοποίηση των οριστικών πινάκων κατάταξης.

Επίσης, για τους υποψηφίους που έχουν καταταχθεί στον πίνακα των εν δυνάμει δικαιούχων απαιτείται η προσκόμιση επιπλέον δικαιολογητικών εντός αποκλειστικής προθεσμίας ενός μήνα από την έκδοση της απόφασης, τα οποία κατά περίπτωση αφορούν:

α. Τη διακοπή της μόνιμης εξωγεωργικής απασχόλησης.

β. Την απόδειξη της ιδιοκτησίας των αγροτεμαχίων που έχουν δηλωθεί ως ιδιόκτητα στο ΠΣΚΕ.

Μη υποβολή ή ελλιπής υποβολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο προβλεπόμενο διάστημα για την περίπτωση α. καθιστά τον υποψήφιο απορριπτόμενο ενώ για την περίπτωση β. θα απαιτηθεί αναβαθμολόγηση.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα AGRO