Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 18χρονης Πετρούλας που είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τρίτη, 29 Αυγούστου από τα Χρυσοχώραφα στις Σέρρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη επικοινώνησε με την οικογένειά της και τους είπε πως βρίσκεται στα Μέγαρα  και είναι καλά στην υγεία της.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για τον εντοπισμό της Πετρούλας:

Η περιπέτεια της Παλάζη (επ.) Πετρούλας (ον.), 18 ετών, έληξε σήμερα, 02/09/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Χάρη στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού Missing Alert, ευαισθητοποιημένος πολίτης κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες-1017», ο Οργανισμός μας ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές και κατόπιν αστυνομικών ερευνών η Παλάζη (επ.) Πετρούλα (ον) εντοπίστηκε στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής και είναι καλά στην υγεία της.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Παλάζη (επ.) Πετρούλα (ον.) και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η έκκληση της μητέρας της

Η μητέρα της είχε απευθύνει έκκληση στη 18χρονη να επικοινωνήσει με την οικογένειά της, μόνο για να μάθουν ότι είναι καλά. «Κι αν δεν θέλει να γυρίσει θα το δεχτώ» είχε πει χαρακτηριστικά η μητέρα της, μιλώντας στο epilogestv.gr.

«Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι “είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά”. Αν δεν θέλει να επιστρέψει θα το δεχτώ. Ας στείλει ένα μήνυμα σε μια φίλη της. Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό» έλεγε η μητέρα της 18χρονης.

Όσον αφορά στον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής αν η Πετρούλα δεν θέλει ή διστάζει».

Όπως έγινε γνωστό, η 18χρονη βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η νεαρή εθεάθη να μπαίνει μέσα σε ένα ταξί μαζί με έναν άντρα ηλικίας 30-35 ετών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
ΔΥΠΑ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Από Μεγάλη Τετάρτη οι αιτήσεις για 70.000 voucher – Δικαιούχοι και διαδικασία
Επικαιρότητα |

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για 70.000 voucher στις παιδικές κατασκηνώσεις - Δικαιούχοι και διαδικασία

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω