Στα μέτρα της κυβέρνησης για τους πολίτες που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ο κ. Μαρινάκης μίλησε και για την αλλαγή στον προγραμματισμό του κυβερνητικού επιτελείου για την παρουσία του πρωθυπουργού στην 87η ΔΕΘ, που αναβλήθηκε λόγω των καταστροφών, τονίζοντας ότι η ημέρα που θα γίνει η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη και η συνέντευξη Τύπου δεν έχουν ακόμα οριστεί.

Ακυρώνεται η επίσκεψη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Όπως σημείωσε, το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, για να δει από κοντά τις καταστροφές και τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού.

«Η αποτίμηση θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η κακοκαιρία» συμπλήρωσε ο Παύλος Μαρινάκης, συμπληρώνοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης θα ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

«Ξεπέρασαν τα όρια της απανθρωπιάς»

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε τα γεγονότα στο λιμάνι του Πειραιά και τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη από τα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon.

«Είδαμε εικόνες που ξεπερνούν τα όρια της απανθρωπιάς» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης, ενώ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της κυβέρνησης στην οικογένεια του άτυχου Αντώνη.

Επίσης, σημείωσε ότι θα ερευνηθούν όλα όσα συνέβησαν στο λιμάνι και θα εξεταστούν όσοι είχαν εμπλοκή στην υπόθεση για λάθη και παραλήψεις.

Δείτε την ενημέρωση:

Συνεχείς συσκέψεις στο Μαξίμου

Οι συσκέψεις του πρωθυπουργού με το επιτελείο του είναι συνεχείς στο Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο να βρεθεί η κυβέρνηση στις πληγείσες περιοχές και δίπλα στους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται σε μια στιγμή.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ευρωεκλογές: Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»
Επικαιρότητα |

Η δημοσκόπηση των δημοσκοπήσεων για τις ευρωεκλογές – Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι»

Σχεδόν τέσσερις εβδομάδες από τις ευρωεκλογές το σκηνικό δείχνει «καθαρό» ως προς το κόμμα που θα τερματίσει πρώτο όμως οι κάλπες θα μετρήσουν το ποσοστό δυσαρέσκειας των πολιτών και θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα.