Η Noval Property απέκτησε αδόμητο οικόπεδο επιφάνειας 378,22 τ.μ. στο Μαρούσι, επί της συμβολής των οδών Χειμάρας και Υμηττού και όπως ανακοινώθηκε η αξία της συναλλαγής ανήλθε σε 425 χιλιάδες ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από ίδια κεφάλαια της εταιρείας

Το οικόπεδο θα συνενωθεί με υφιστάμενη ιδιοκτησία και θα σχηματίσουν ένα ενιαίο οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 10.542,51 τ.μ. Στο εν λόγω ενιαίο οικόπεδο, η Noval Property, κατασκευάζει ήδη νέο, σύγχρονο κτήριο γραφείων, το οποίο θα ενσωματώνει τις αρχές του βιοκλιματικού και έξυπνου σχεδιασμού, ενώ σχεδιάζεται και η πιστοποίησή του κατά LEED στο επίπεδο Gold.

Στα 23,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη α’ εξαμήνου της Noval Property

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Noval Property, προσηλωμένη στην υλοποίηση του επενδυτικού της προγράμματος, συνεχίζει να αναπτύσσει δυναμικά το χαρτοφυλάκιό της, επενδύοντας, μεταξύ άλλων, στην ανάπτυξη ποιοτικών, σύγχρονων και περιβαλλοντικά πιστοποιημένων κτηρίων γραφείων, που βρίσκονται σε βασικούς άξονες συγκέντρωσης επαγγελματικών ακινήτων, όπως στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ακίνητα υψηλών προδιαγραφών και υπεραξία για τους συμμετόχους της.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις