Το επιθετικό παιχνίδι Σκλαβενίτη στην Κύπρο

·         Το επιθετικό παιχνίδι του Σκλαβενίτη στην Κύπρο σχολιάστηκε έντονα.

·         Οι συζητήσεις για την εξαγορά του Παπαντωνίου προκάλεσαν αίσθηση στους παίκτες του εγχώριου λιανεμπορίου, κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα… θορυβήθηκαν.

·         Η περαιτέρω ενδυνάμωση του leader της αγοράς, σε μια μικρή αλλά δυναμική αγορά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

·         Πληροφορίες από τη μεγαλόνησο θέλουν τις διαπραγματεύσεις να έχουν ναυαγήσει ωστόσο, πηγές που γνωρίζουν συστήνουν λίγη υπομονή.

·         Η εταιρεία, όπως λένε, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που κάνει τη μια εξαγορά πίσω από την άλλη ότι θέλει το χρόνο της

·         Αγάλι αγάλι, άλλωστε, γίνεται η αγουρίδα μέλι…

————————

Ο Κίκιζας και το ερώτημα που απασχολεί τους αγρότες

·         Η κακοκαιρία Daniel προκάλεσε τεράστια ζημιά στον θεσσαλικό κάμπο.

·         Στον «πρωταθλητή», όπως εύστοχα χαρακτηρίζεται, του αγροτικού τομέα της χώρας.

·         Στο βαμβάκι και το καλαμπόκι η καταστροφή ήταν… βιβλική.

·         Παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή λένε πως δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο χτύπημα στις καλλιέργειες.

·         Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες που την γλίτωσαν, όπως το σιτάρι και αυτό γιατί η συγκομιδή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες.

·         Μάλιστα, η βιομηχανία ζυμαρικών Κίκιζας που διατηρεί εργοστάσιο στον κάμπο δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα ούτε με τις πρώτες ύλες, αλλά ούτε και με τις εγκαταστάσεις της.

·         Κάποιες λίγες αποθήκες και τα σιλό έχουν κάποια προβλήματα από τις πλημμύρες χωρίς ωστόσο να εμποδίζεται η τροφοδοσία.

·         Το ερώτημα βεβαίως για όλους είναι πόσο γρήγορα θα επανέλθει η κανονικότητα και θα τελειώσει ο… εφιάλτης που βιώνουν….

 ———————-

Στα σκαριά deal στα ακίνητα που θα κάνει αίσθηση…

·         Στη διαδικασία της κυοφορίας μαθαίνουμε πως βρίσκεται μεγάλο deal στον χώρο του real estate

·         Πηγή μας που γνωρίζει τον κλάδο απ’ έξω και ανακατωτά επισημαίνει πως είναι σε εξέλιξη συζητήσεις για ένα εμβληματικό project.

·         Υπογραμμίζει ωστόσο πως είναι πολύ νωρίς να πούμε πως έχει «κλειδώσει».  

·         Σημειώνει πάντως πως είναι θέμα χρόνου να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να αποκαλυφθεί η… είδηση που θα κάνει αίσθηση.

·         Η κινητικότητα στον χώρο είναι μεγάλη και όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα ακίνητα θα βρεθούν στο επίκεντρο των επενδυτών και μετά την επενδυτική βαθμίδα…

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Il Postino