Πλατφόρμα με σκοπό την κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών της υγείας, που αξιοποιεί και τις δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης, δημιούργησε το e17 ventures.

 Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η πλατφόρμα medpro24, που διατίθεται μέσω της SNSfortech Α.Ε. από τη διεύθυνση medpro24.gr, απευθύνεται σε ιατρούς, εξεταστικά κέντρα και κλινικές, προκειμένου να βελτιώνουν τις εσωτερικές τους λειτουργίες και να εξυπηρετήσουν τους εξεταζόμενους σε σχέση με την πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα.

 Η υπηρεσία του medpro24.gr , η οποία διατίθεται με τη μορφή online λογισμικού, δίνει επίσης τη δυνατότητα να λαμβάνει  ο εξεταζόμενος  απαντήσεις από το openai, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης. Οι ιατροί αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί με ένα κλικ να στείλει δομημένα ερωτήματα στο openai που περιέχουν ανωνυμοποιημένα τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων.

 Σημειώνεται ότι το e17 ventures είναι το venture studio που  δημιούργησε ο Κώστας Μαυροειδής, ιδρυτικό στέλεχος γνωστών επιχειρήσεων στο χώρο του Internet όπως το e–shop.gr και το e–food.gr .

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις