Τα καθήκοντα του διευθύντος συμβούλου στην ΕΨΑ αναλαμβάνει ο Τάκης Πέρκιζας. Όπως αναφέρει η εταιρεία,  το έμπειρο στέλεχος θα είναι επίσης μέλος στο διοικητικό συμβούλιο. Να σημειωθεί, ότι η τοποθέτηση του Τάκη Πέρκιζα έρχεται μετά την απόκτηση σημαντικού μετοχικού ποσοστού στην EΨΑ από το επενδυτικό ταμείο SMERemediumCap, πρόεδρος του οποίου είναι ο Νικόλαος Καραμούζης.

Ο Τάκης Πέρκιζας έχει διανύσει μια επιτυχημένη πολυετή πορεία σε ανώτερες και ανώτατες θέσεις διοίκησης σε ηγετικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, υπηρεσιών, λιανεμπορίου και ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με τις εταιρείες: Johnson & Johnson, Γερμανός-OΤΕ, Wind, Credit Agricole, και Coca-Cola ΗBC. Επίσης, ως σύμβουλος ανώτατης διοίκησης, έχει αναλάβει σημαντικά έργα εταιρικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης σε αντίστοιχους κλάδους και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Ο νέος CEO της EΨΑ δήλωσε: «Προτεραιότητα της εταιρείας είναι η εταιρική και επιχειρηματική της αναβάθμιση, η αύξηση του μεριδίου αγοράς και η ενίσχυση της παρουσίας των ποιοτικών προϊόντων της ΕΨΑ τόσο στην αγορά της Ελλάδας, όσο και στις διεθνείς αγορές, με κύριους ορίζοντες τις σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, τεχνογνωσία, εμπορική πολιτική, αλλά και την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού μας. Κοινή φιλοδοξία όλων των μετόχων και της νέας διοίκησης είναι να οδηγήσουμε την εταιρεία εκεί που πραγματικά αξίζει, βάσει της ιστορίας, του ονόματος της και της ποιότητας των προϊόντων της».

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις