Μετά το φονικό και καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, μεγάλη είναι η ανησυχία για τoν «Elias» που χτυπά ήδη την Ελλάδα. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σε γενική επιφυλακή είναι πέντε περιοχές.

Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στη Λάρισα ο Κλαδάρχης Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Θανάσης Μπαλάφας, επισήμανε ότι σε μερική ή γενική επιφυλακή βρίσκονται Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Αττική, Εύβοια, Πελοπόννησος, ενώ τόνισε ότι «έχουμε προετοιμαστεί για το χειρότερο, αναμένοντας το καλύτερο».

Κακοκαιρία Elias: Πού εκδηλώνονται ισχυρές καταιγίδες – Έκλεισε η εθνική οδός στο Αίγιο

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία ήδη έχει ξεκινήσει με χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα. Μάλιστα, στο Αίγιο «κατέβηκε» το βουνό στην Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου με αποτέλεσμα να υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας από τα διόδια Ελαιώνα έως τον κόμβο Καλαβρύτων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, λόγω λασπορροής από καμένες περιοχές.

Στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα έχει ήδη ξεκινήσει να βρέχει, ενώ στο σκοτάδι βυθίστηκαν χωριά στη Λάρισα λόγω της κακοκαιρίας.

Δείτε live την πορεία της κακοκαιρίας

Δείτε live όλες τις εξελίξεις στο in

21:05 Οι κάτοικοι των πολύπαθων χωριών στη Θεσσαλία έχουν οχυρώσει τα χωριά τους

Μάχη με τον χρόνο ώστε να προλάβουν να επιδιορθωθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερα από τα αναχώματα του θεσσαλικού κάμπου τα οποία κατέρρευσαν με το πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel δίνουν οι κάτοικοι των περιοχών που βυθίστηκαν κάτω από τεράστιους όγκους νερών στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

21:00 Η τελευταία ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό

Πηγή In.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Βόρεια Μακεδονία: Γενικευμένες αντιδράσεις για το «Μακεδονία» της νέας προέδρου
Επικαιρότητα |

Βόρεια Μακεδονία: Γενικευμένες αντιδράσεις για το «Μακεδονία» της νέας προέδρου

Σε περίπτωση που κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνεχίσουν να αποκαλούν τη χώρα τους «Μακεδονία», θα χαθεί χρόνος και πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο στην προσπάθεια εξομάλυνσης των όποιων εντάσεων.