Λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης περνούσε για δεύτερη φορά το κατώφλι της Βουλής.

Μετά με τη συνάντηση με τον Νίκο Παππά, πριν το β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά το ραντεβού του ήταν με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα.

Νικητής πλέον της κούρσας διαδοχής και με τον Ευάγγελο Αποστολάκη στο πλευρό του, ο κ. Κασσελάκης βρέθηκε στο γραφείο του κ. Τσίπρα για να λάβει συμβουλές για τη μάχη που θα πρέπει να δώσει για την αύξηση των ποσοστών του κόμματος και την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

«Με λένε Στέφανο και έχω να σας πω κάτι» – Πώς άνοιξε τον δρόμο για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχήθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να είναι «σιδεροκέφαλος» και να χαρεί τις μέρες που έρχονται στο μέλλον, σημειώνοντας ότι οι δυνατότητες του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικές.

Ο διάλογος Τσίπρα – Κασσελάκη

Τσίπρας: Στέφανε συγχαρητήρια

Κασσελάκης: Ευχαριστώ πολύ πρόεδρε

Τσίπρας: Από κοντά σου εύχομαι να είσαι σιδεροκέφαλος έτσι λέμε εδώ πιστεύω να έχεις ακούσει αυτή την έκφραση γιατί θα σου χρειαστεί το μόνο που έχω να σου πω είναι να χαρείς αυτές τις μέρες δίχως ενοχές γιατί όποιος μπαίνει στην πολιτική πρέπει να ξέρει ότι οι χαρές δεν είναι περίσσιες και οι δυσκολίες είναι συνεχόμενες να χαρείς αυτές τις μέρες και μετά να αφοσιωθείς στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνεις και οι δυνατότητες που υπάρχουν. Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται σε δυσκολίες μεγάλες με ενότητα και με συντροφικότητα κρατάω μία φράση που είπες ότι στους συντρόφους και ο δεύτερος είναι πρώτος δεν είναι όπως στο ΝΒΑ.

Κασσελάκης: Εσείς βλέπετε πιο πολύ από εμένα

Τσίπρας: Εγώ δεν βλέπω baseball!

Κασσελακης: Στους πολέμους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος δεν είναι τίποτα στους συντρόφους ο πρώτος είναι ο πρώτος και δεύτερος είναι πρώτος έτσι έτσι.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Ισραήλ: Ο στρατός ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
Επικαιρότητα |

To Ισραήλ ελέγχει το πέρασμα της Ράφα – Στον «αέρα» η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ (IDF) υποστηρίζουν ότι έχουν θέσει υπό τον έλεγχό τους το πέρασμα της Ράφα στην πλευρά της Γάζας καθώς όπως ισχυρίζονται «χρησιμοποιούνταν για τρομοκρατικούς σκοπούς».

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών
Επικαιρότητα |

Οι Παλαιστίνιοι ζητούν την πλήρη ένταξη του κράτους τους στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών

Οι Παλαιστίνιοι είναι επί του παρόντος κράτος παρατηρητής και όχι μέλος, μια de facto αναγνώριση της κρατικής υπόστασης που τους παραχωρήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το 2012