Συνολικά 61.730 επιταγές του προγράμματος παιδικών κατασκηνώσεων της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν στο διάστημα από 15 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου 2023, καθώς η συμμετοχή των οικογενειών και των παρόχων κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα – ΔΥΠΑ: Παράταση αιτήσεων μέχρι την Κυριακή

Συνολικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα 62 επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα ως πάροχοι κατασκηνώσεων, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανήλθε στα 35.000.000 ευρώ.

Σχεδόν οι μισές επιταγές ενεργοποιήθηκαν στη Χαλκιδική και ακολούθησαν η Ανατολική Αττική και η Κορινθία με το δεύτερο και τρίτο μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών αντίστοιχα. Ενδεικτικά, οι 10 περιφερειακές ενότητες με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργοποιημένων επιταγών ήταν οι εξής:

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 15 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και στις 20 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τη διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/paidikes-kataskinwseis.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
«Νόμιμη η διαφορετική τιμολόγηση των πολυεθνικών», λέει ο Σκέρτσος – Γιατί στέλνει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν ο Μητσοτάκης
Επικαιρότητα |

«Νόμιμη η διαφορετική τιμολόγηση των πολυεθνικών», λέει ο Σκέρτσος - Γιατί στέλνει επιστολή στη φον ντερ Λάιεν ο Μητσοτάκης

Το προεκλογικό όψιμο κυβερνητικό ενδιαφέρον για την ακρίβεια των πολυεθνικών είναι θέμα σημερινής ανάρτησης του υπουργού Επικρατείας