Η αγορά αυτοκινήτου υπήρξε μέχρι σήμερα μάλλον σταθερή σε ό,τι αφορά τους τρόπους απόκτησης ενός νέου οχήματος: αγορά ή leasing. Αυτές ήταν οι κύριες επιλογές που έβρισκαν μπροστά τους οι καταναλωτές.

Αυτό φαίνεται ότι αλλάζει με τη νέα υπηρεσία Subscription (συνδρομή) που εισάγει στην ελληνική αγορά η JLR για τα αυτοκίνητα Jaguar, και Land Rover (Range Rover, Defender, Discovery). Πρόκειται για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία της εταιρείας, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση και με μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα, εκτός φυσικά από το κόστος των καυσίμων ή/ και το κόστος φόρτισης του οχήματος αν είναι ηλεκτροκίνητο.

Ουσιαστικά, ο οδηγός απολαμβάνει πρωτόγνωρη πολυτέλεια και εμπειρία οδήγησης, χωρίς μακροχρόνια δέσμευση και με μία σταθερή μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα βασικά έξοδα

Η ερώτηση που έρχεται μοιραία είναι: τι το διαφορετικό φέρνει η συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία;

Ευελιξία

Καταρχήν η υπηρεσία Subscription αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους πελάτες, συγκριτικά με το παραδοσιακό leasing, καθώς προσφέρει ευελιξία.

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει πόσο καιρό επιθυμεί να οδηγεί το αυτοκίνητο της επιλογής του. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ 6, 12, 18 ή 24 μηνών με 3 μήνες προειδοποίηση πριν από τη λήξη της περιόδου.

Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς αποτελεί το γεγονός ότι ο ενδιαφερόμενος επιλέγει και απολαμβάνει το μοντέλο αυτοκινήτου που επιθυμεί, σε άριστη κατάσταση και με δοκιμασμένη ποιότητα.

Τιμή

Στα θετικά της υπηρεσίας Subscription είναι και η τιμή καθώς περιλαμβάνει το σύνολο των εξόδων για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, φθορά, συντήρηση και εποχιακά ελαστικά. Άρα ο καταναλωτής έχει πλήρη έλεγχο του κόστους.

Αξιοσημείωτο ότι η νέα συνδρομητική υπηρεσία οχημάτων Jaguar, Range Rover, Defender, Discovery παρέχεται εύκολα και γρήγορα χωρίς κατάθεση χρημάτων, τελική πληρωμή ή κόστος εγγραφής στην υπηρεσία.

Σε ποιους απευθύνεται

Η υπηρεσία Subscription της Jaguar Land Rover θεωρείται ιδανική για περιπτώσεις στελεχών εταιρειών που καλούνται να εργαστούν στην Ελλάδα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μικρότερο από αυτό που συναντάται συνήθως και που μέχρι σήμερα καλύπτουν από το παραδοσιακό leasing.

Επιπρόσθετα, αποτελεί εξαιρετική λύση για όποιον δεν είναι απολύτως σίγουρος αν το αυτοκίνητο που σκέφτεται να αποκτήσει καλύπτει τις ανάγκες του και θέλει να δοκιμάσει πώς είναι η «συνύπαρξη» για κάποιο διάστημα, πριν προβεί σε αγορά.

Σκεφτείτε για παράδειγμα έναν οδηγό αυτοκινήτου με συμβατικά καύσιμα που θέλει να προχωρήσει στη μετάβαση προς ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα. Σε μια τέτοια περίπτωση, η υπηρεσία Subscription θεωρείται ιδανική επιλογή, καθώς του δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσει το όχημα της επιλογής του, για εύλογο χρονικό διάστημα και σε συνθήκες πραγματικής χρήσης πριν προχωρήσει σε αγορά.

Επιπλέον, οι ανάγκες δεν είναι πάντοτε οι ίδιες και το πρόγραμμα Subscription προσφέρει την ευελιξία αλλαγής αυτοκινήτου όποτε απαιτείται. Η εναλλαγή ανάμεσα στην αμιγώς ηλεκτρική Jaguar I-Pace και σε κάποιο θρυλικό για τις off-road δυνατότητές του όχημα Range Rover, Defender ή Discovery γίνεται πλέον πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ.

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επιχειρήσεις