Στην Ελλάδα φαίνεται πως έφτασε η «τάση» της κλοπής ελαιολάδου, που έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της στην Ισπανία λόγω των εξαιρετικά υψηλών τιμών του λαδιού.

Ισπανία: Στο στόχαστρο ληστών το λάδι λόγω εκτόξευσης της τιμής

Το πρωί της Τρίτης, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής κατήγγειλε την κλοπή μεγάλης ποσότητας λαδιού.

Οι εν λόγω ποσότητες αφαιρέθηκαν από χώρους -αποθήκες στις οποίες στεγάζεται το απόθεμα του Συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο xalkidikipolitiki.com τα μέλη του Συνεταιρισμού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν άδεια τα βαρέλια, καθώς η ζημιά εκτιμάται πως ξεπερνά τις 370.000 ευρώ.

Οι επόμενες κινήσεις

Ο Συνεταιρισμός, που αποτελείται από περίπου 200 μέλη, προχώρησε σε μήνυση, ενώ αργά το μεσημέρι της Τρίτης άτομα από το Διοικητικό του Συμβούλιο κλήθηκαν να καταθέσουν στην αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες. Κάλεσαν, μάλιστα, την ΕΛΑΣ να εξετάσει τις κάμερες της περιοχής ώστε να εντοπιστούν.

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς την υπόθεση και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η φερόμενη κλοπή. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος που αφαιρέθηκαν οι τόνοι λαδιού, που καταγγέλλουν οι παραγωγοί.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε τον ot.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στον ot.gr

Latest News

Πρόσφατα Άρθρα Επικαιρότητα
Νετανιάχου: Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο; – Πιέσεις να μην εκδοθεί
Επικαιρότητα |

Αντιμέτωπος με ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Δικαστήριο ο Νετανιάχου; – Πιέσεις να μην εκδοθεί

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ ο Νετανιάχου και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φοβούνται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον τους την ερχόμενη εβδομάδα